Sista firandet

Igår firade vi jul hos min pappa och Catarina ute i Loddbynäset. Där var det mysigt värre och den mest mumsigaste julmaten. Jennie fick pengar och leksaker, och det uppskattades mycket som vanligt. Pengarna kanske hon inte bryr sig så mycket om i nuet men i framtiden så.. =)
Dock var hon ganska trött och gnällig en stor del av tiden igår men så kan det ju vara ibland. Vi är faktiskt väldigt bortskämda med en vanligtvis extremt glad unge så..
Vi var jag, Marcus, Jennie, pappa, Catarina, Ingrid (Cats mamma) och min farmor Ingrid. Det var kul att träffa Catarinas mamma också, det sker inte för ofta om man säger.
Nu har vi firat jul färdigt och jag ska inte blogga julfirande mera ;) Hejhopp!

   
  

Kommentarer
Postat av: Lena

Härligt med julfirande men någon gång måste det ju ta slut :D Vi är också klara nu och idag blev det rea för min del. Hörde en del barn som grät och inte alls var roade av att gå med mamma och pappa på rea...kändes fint att vi gick utan barn syrran och jag.



Söta bilder på söta tjejen :) Det där pusslet är mycket likt ett pussel som vårt äldsta barn fick som liten! Vissa saker håller måttet :D



Kram och god natt!

2008-12-27 @ 22:37:31
URL: http://lenakald.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback