På stan med Boyfriend




Det var en gång en ljuvlig afton i november. Tillsammans med min fästman hade jag en fantastisk kväll med god mat, mysig stämning, musik, drinkar, service och söta vänner. Det var helt enkelt kanooooon!
Vi var och åt på Magnolia, en jättemysig restaurang där vid Filbyter-torget. Där åt vi oxbringa-någonting-och-så-vidare. Ja, ni vet dessa kockars finfina namn som vi vanliga dödliga inte förstår så mycket av. Men gott var det allt! Härlig service från när vi kom till när vi gick, trevlig personal och framförallt gott sällskap hade jag ju. Vi hade en mycket bra stund tillsammans och önskar få göra deta oftare. Det är så betydelsefullt att få komma iväg ut och äta. Lite romantik skadar ju verkligen inte sådär emellanåt heller för den delen...

Två mer eller mindre viktiga saker om Magnolia: Det speciella med deras meny är att de byter ut rätterna efter årstiderna.
Det var det viktiga. Det mindre viktiga men som vi skulle vilja ha här hemma, något liknande iallafall... En liten kanna som man kan ha kaffemjölk i. Var kan man hitta en sådan här tror ni?





Efter restaurangbesöket med nice mat och efterlängtad starköl bar det av mot lite utgång. Susanne och Carro var snart på väg till stan också så vi var med dem sedan under kvällen. Vi gick till Plaza faktiskt. Mest för att det är billigt och för att Isa jobbar där. Det var så roligt att se honom igen, evigheter sedan! Och superkul att flickorna kom ut!
Utan dans faktiskt, men med en del god vätska i magen hade vi mycket trevligt till klockan 01.30 ca då vi tog sista bussen hem till svärföräldrarna igen.
Kvällen var dock inte slut för vår del. Vägen från bussen hem hade vi riktigt kul haha.. Och väl hemma sedan hade vi vin-picknick på ett täcke på golvet i källaren där vi sover när vi är där. Pratade en massa och kramades.
Jättebra kväll var detta helt enkelt! Precis som vi hade hoppats.
Och verkligen inte alls som i en dröm jag hade natten innan, då allt gick i kras och Marcus var en jättedum! ;D

Några bilder också förstås....

 
 
 
  

Kommentarer
Postat av: Lena

Du verkar haft en toppen kväll :)



Ha nu en toppen dag också!

2008-12-01 @ 12:00:52
URL: http://lenakald.blogg.se/
Postat av: Marcus

Det var inte dumt att komma ut o festa lite tillsammans, det måste vi göra om snart!

Vi ses ikväll, kram.

2008-12-01 @ 12:37:35
Postat av: Anonym

http://www.torebrings.nu/index.php?undersida=produktvisning&artnr=120684&PHPSESSID=1ee7ba8034e116445274d93c8c51fd82

prodgrp-s1/3676" rel="nofollow">http://www.goods.se/website1/1.0.1.0/265/1/index.php?group=prodprodgrp-s1/3676

Lite liknande, men det borde ju finnas fler om du kollar på typ duka, cervera etc... Kanske rusta, öb eller någon av dem också kan ha. :-)

2008-12-01 @ 19:01:53
Postat av: Milla

Jätte fina bilder!

Puss å dig gumman!

2008-12-03 @ 10:53:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback