Andra advent: Städdag

Igår var det en bättre dag och kväll än det var dagen innan. Förmiddagen och dagen kan jag nog inte skriva något om eftersom det verkar högst troligt att jag blivit senil! Redan, herregud.. Jag glömmer ofta saker och speciellt saker som varit samma dag. Typ hur morgonen var eller vad jag ätit.. Men vi får se, jag kanske tar mitt senila nu och minns allt som gammal, vem vet.

Iallafall så har saker och ting ordnat upp sig till det bättre igen, även om det känns tråkigt det som hände i fredags.
Igår när Marcus kom hem efter att ha sovit länge och varit kvar ett tag hos hans föräldrar så satte vi upp julstjärnan i fönstret, den fina jag fått i julklapp av Milla ett år. Blev jättebra och jag lägger ut ett kort även fast det kortet verkligen inte blev rättvist. Gick inte att få till det så bra.
Vi gjorde iordning tacos och såg på film. En tråkig sak som hände då var att tv:n gick sönder. Ingen aning om hur vi ska lösa detta. Skulle behöva låna en tv av någon, eftersom vi inte har någon möjlighet att köpa oss en ny.
Vi spelade kort istället sen då... Fem hundra. Skoj skoj! Händer inte för ofta precis. Vi hade iallafall en mysig kväll trots tv-problemet. Men det skulle vara roligt att få se klart filmen! Osv..

Idag har vi städat ungefär hela dagen och det har blivit rent och fint, även om det är en hel del kvar.
Gardinerna är kortade och duken mindre, och en ny duk gjordes till bänken med micron osv. Fintfint. Nu skulle vi bara behöva ett par omtag till gardinerna med, av tyget som blev över eller något annat fint.

Köket





Stjärnan jag tycker om massa =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback