Shopping

Sova, bebis-väckarklockan talar om att det är dags att gå upp (Jennie alltså), frukost-tajm för lillan, bus och sedan sova lite till och då gör sig mamma iordning och efter dusch med sitt nya härliga smink. Det var en lycklig stund på dagen må jag säga! Inte nog med detta heller, åå nej! Jag visste minsann att det skulle bli lite shopping idag! Tjooooooho! 
Jag bara älskar mitt tradera-konto, tyvärr är det väl snart tömt men jag fortsätter ju att sälja av med en hel del jag inte använder så det blir nog shopping efter jul med. Mellandagsrean - here I come!

In med bussen till stan och Jen flörtar med många på vägen, lilla godingen.
Ryggen min var bättre idag och min vara-på-väg-att-bli-sjuk-känsla fanns inte kvar som förut, så jag tänkte att då ska jag göra som vi bestämt. Shoppa med Milla.
Köpte litegrann och bland annat ett par riktigt snygga stövletter, glad glad glad blir jag av att köpa mig kläder, skor och sådant =) Speciellt när man knappt äger något man kan eller vill ha längre.
Blev "två små" på Istanbul också förstås, och genast när vi kom till stan för jag hade inte hunnit äta något. Som ni känner till är jag inte den som prioriterar kombinationen jag + mat. Även fast jag vet att man borde det. Jag glömmer också väldigt ofta bort att äta och kommer på det när jag sedan är vrålhungrig, som idag =)

En rolig sak nyss ang tradera...

När jag kom hem mailade jag vinnaren av en auktion som gick ut 18:06 idag. Snabbt som vanligt, jag vill få det klart direkt så att affärerna går smidigt. Bara tre timmar efteråt får jag ett mail från den här personen som skriver att han budat på en auktion häromdagen och undrar om det inte är dags att betala nu (?) Och isåfall har han inte fått betalningsinformationen heller =) Lite komiskt detta tycker jag *fniss*

My new shoes....

Kommentarer
Postat av: Marina

Så snygga stövlar..avis!

Du får säga till när du åker in till Nkpg någpn gång, vore kul att kanske ses över en fika eller något på stan.

Jag hoppas allt är bra annars. kramar Marina

2008-12-17 @ 09:30:38
URL: http://violfudge.blogg.se/
Postat av: pernilla

nice shoes babe=)

2008-12-18 @ 09:08:39
URL: http://pernillape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback