Kalas

Jag har latat mig riktigt idag, fast jag har inte så mycket val pga ryggen.  Har suttit på balkongen i den underbara hettan medan Jen har busat på sin lekfilt precis innan för balkongdörren. Hon gnäller en hel del nu men jag gissar på att hon inte gillar läget med värmen inomhus. Nu har jag lagt henne på vår säng för därinne har vi takfläkt, det gillar hon.
Har inte ätit något än mer än frukost på förmiddagen, är hungrig och vrålsugen på något.. typ thaimat ;) Men det blidde ingen idag. Undrar vad man ska hitta på att äta?

Min kamera hittar jag inte, förstår det inte men den kommer väl fram! Då ska jag lägga ut de utlovade bilderna.

Min blogg kommer bli mycket finare snart, det ska bli roligare att skriva då :)

Har kommit på en ny liten idé till Jennies fest. Det är så kul att man har så många i sin närhet som lillan betyder så mycket för och som ser det som en självklarhet att fira hennes födelse. Det är en liten fröken som ska få mycket kärlek och uppmärksamhet under sitt liv, och det började ju redan när hon var i mammas mage :) 
Åh lilla hjärtat, vårt mirakel. <3

Sedan, eller ja innan förstås, är det min födelsedagsfest och det kommer en del på den festen med förstås hihi. Fast jag gillar inte att fylla 25 egentligen... 23 hade varit lagom att stå still vid för evigt ;)
Men iallafall, det ska bli dunderkul att partaja med mina vänner och så drar vi ju ut till Palace.. SÅ nice!  Om det finns nån/några som vill ut till Palace då den 8 aug så ses vi där tycker jag! Ju fler desto roligare! Men var beredda på att kalasa en hel del tjoo :)

Nu måste jag städa lite. Hejsvejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback