Hasselgården o gårdagen

Åh jag vet, helt knasigt... det ser ut som att det bara var jag, Anna och Alexandra på Halloweenfesten (förutom lilldjävulen innan festen), med några inslag av sötisarna Lise-Lotte, Freyda och Cissi. Men så var alltså inte fallet utan jag hade bara taskigt minne angående kameran den kvällen. Tyvärr! Gud så trist faktiskt! Hade ju velat ta miljoner foton, typ.

Morgonpigga Jennie sitter på täcket på golvet och dansar till (hon tröttnar inte) Miss Li. Jag ska strax fixa lite käk i form av flytande i nappflaska till henne och sen ska vi förhoppningsvis slumra en stund till. För inte är jag pigg direkt.
Det var en jättejobbig natt för oss alla. Jen har blivit förkyld och var ledsen flera gånger.

Förutom kalasandet i fredags och mitt och Annas schema så var vi till en andra förskola och kikade in läget då på morgonen (det stod iofs på schemat så helt förutom var det ju inte).
Hasselgården var namnet, den förskolan jag på något sätt hade mest förhoppning om. Och jag fick bra känslor där faktiskt, det verkade vara bra syn på barnen och fräscha lokaler.





Igår var det rep på "rätta stället" och vi kollade hur vi skulle stå och fick se dansarna osådär, hann inte sjunga så mycket men det var givande ändå. Snart är det genrep, på torsdag. Har inte lite att plugga in tills dess. Knas det blev det där.

Knas-Nenne ser så rolig ut när hon tar sig fram på golvet sittande. ;P Inte lika kul att hon just nu har börjat dra ur fotoalbumen ur hyllan... Hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: Marcus

Hej sötis. Lite dåligt med kommentarer tycker jag, så här får du en. :) Blir det lite Heroes ikväll kanske?

2008-11-03 @ 12:48:59
Postat av: Alexandra

Klart hon vill ju oxå titta på kort ju:P

2008-11-03 @ 15:51:29
URL: http://dojjanjagandreas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback