Sörgården och auktionsplock

Herregud mina besökare har minskat drastiskt, det är inte klokt ju.. Vad gör jag för fel? Skriver om Hasselgårdar, Mellangårdar, förrymda fångar och lägger in bilder på farliga poliser och kusliga djävular och en del fulkort. Ja, så är det nog men tralala vad gör ja´ Jo jag fortsätter med att berätta även om Sörgårdar... Såklart!

Kanske skulle jag erkänna att allt detta borde ha stått i singular istället innan jag fortsätter.


Imorse var jag dundertrött (igen) och tänkte allt lägga mig för att slumra en stund på morgonen sedan när Jen somnat om igen, men så kom jag då på att det var något jag skulle göra idag. Tittade i kalendern och fick se att jag skulle vara på förskolan Sörgården kl 10.00 idag så det var bara att börja göra sig iordning inför dagen istället.

Jag gillade Sörgården jättemycket, superfina lokaler och gullig och vettig personal med smarta idéer. Ett plus är förstås att det är den här förskolan som ligger närmast, mycket nära. När man ser stället utanför är det ingen förskola man vill sätta sitt barn på.. och det har jag tänkt flera gånger när jag gått förbi. Men nu ska de få en fin och bra utegård för barnen att leka på så det blir nog kanon. Insidan var verkligen toppen!

Jennie är så förkyld, lilla stumpan hon tycker inte att det är lätt direkt usch och blä!

Jag har tagit en massa kort nu ikväll och förminskat bilderna lite så att jag imorgon ska kunna lägga ut några auktioner på tradera igen. Har även packat och fixat med de vunna auktionerna och skickat ut vinnarmailen. Skönt att ha fått sådant gjort för det är ju inte överdrivet roligt det där. Men rätt så nödvändigt.
Såhär uttråkande tyckte Minus det var att hålla mig sällskap......




Sov så gott!



Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag vill läsa om allt som har med ert liv att göra!

Tycker inte Thiniz ska ändra på nått!

Krya på dig Jen!

Puss på er!

2008-11-04 @ 11:35:20
URL: http://dojjanjagandreas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback