Vår snölykta inomhus

Vår dag i förrgår bestod t.ex. av, förutom att bära barn nästan hela dagen för min del då, avfrostning av frysen. Marcus gjorde en mini-snölykta på diskbänken ;) Eller han gjorde iallafall snöbollarna.
Underbart skönt med avfrostad frys och städad kyl och skafferi, som det blev igår, och nu har vi även fyllt dessa med ätbart. Så fräsh och gott det ser ut när man tömt och sedan handlat ny mat.





Igår var det storhandling som gällde i ca 2,5 timmar. Ni behöver inte fråga om jag gillar att gå i affärer ;) Och Jennie gillar faktiskt också shopping, så det så! Så var så nöjd över den fulla kundvagnen! Eller iallafall var det riktigt skoj att känna på den då och då när den åkte bredvid henne.





Nennes nya vantar med laban på är perfekta, utan tumme - så bra! Först nu har hon ju börjat behöva ha vantisar på sig för nu är det ju så kallt ibland, men hon blir för varm när hon har det, trots att de inte är för tjocka.
För mig känns det ju lite knas att hon är så varm av så lite för jag fryser ju jämt nästan, men jag har fått lära mig att tänka annorlunda med den här lilla filuren.

De söta små vantarna är köpta för en billig peng på www.pippilotta.se  En trevlig affär tycker jag.


Kommentarer
Postat av: Marcus

Jag tycker också att det är underbart att shoppa. Gå omkring o kolla på gardiner, leksaker, kläder, böcker o annat skoj! Ska vi inte åka iväg snart igen?!

2008-11-28 @ 00:29:59
Postat av: marina

Min karl brukar oxå va så där jätte nöjd över att få åka och handla med frugan :)



Ser att ni med hittat det underbart billiga märket bambino, kul att hitta nåt som är billigt iaf!!

2008-11-28 @ 08:32:00
URL: http://mrslundahl.blogspot.com/
Postat av: Lena

hahaha...härlig snölyckta :)

2008-11-28 @ 12:15:51
URL: http://lenakald.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jätte söta vantar!

2008-11-29 @ 08:04:35
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback