Denna dag

Så, nu har jag bytt skrivstil igen, har inte hunnit fast jag vetat att den är svår att läsa ;P Vet inte varför den blev kursiv =S

Stressig dag idag men det har känts bra idag. Dagen började så bra när pappa ringde, I don't tell you why, men det är skönt att inte behöva oroa sig mer. Tunga stenblock föll från hjärtat, ja!

Har varit hos Sandra en kortis på fika, en sväng till Svärtinge och köpt en gåstol till Jennie och sen via Risinge hem. Strax efter hemkomst kom svärföräldrarna hit och de hade med sig kalopps som var supergottit! Snälla =)
Pratat med Milla och Malin och så spelade vi lite Wii för att Britt och Johnny skulle få se och de tyckte att det var kul med Wii Fit =) Och det är det ju, och bra.

Jen gillar sin gåstol mycket. Jag har ändrat en del på min åsikt om sådana efter att hon tyckt mycket om Theos gåstol, så jag tyckte att hon skulle få en sån. Köpte genom Blocket så det blev billigt. Visst tänker jag lite på det jag tyckte förut om såna men samtidigt får man väl använda den med lite sunt förnuft. Den är ju skoj ju! =)

Tror ni på det här?
"Lappad vänskap blir sällan hel"

Kommentarer
Postat av: Christina

Ganska så mkt lättare att läsa igen iaf... =P



Jo, jag skulle nog vilja säga att det ligger en del i att "lappad vänskap blir sällan hel"... Det är fullt möjligt att bli vänner igen oavsett vad som gått snett tidigare, men något som en gång varit 'skadat'/'trasigt' går lättare sönder igen... Det fanns ju en anledning till att börja med att det 'gick sönder', riktig stark vänskap däremot tål det mesta och behöver därför aldrig lappas även om den kan bli rätt tilltuffsad.



Hmmm...begripligt överhuvudtaget..?! =P

2008-10-08 @ 13:12:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback