Städ-Thiniz

Nu är inte bilden så bra men ni kanske kan se hur handskarna ser ut om ni anstränger er lite? För det allra viktigaste är ju lackimitationen förstås! Jag har fått en lite för tidig födelsedagspresent av Anna ikväll. Hon tyckte de var väldigt mycket jag av nån anledning... Det verkar som att jag har ett visst städrykte på (ev mot?) mig. Vet inte alls varför. Men jag kan ju erkänna att det ska bli lite extra kul att städa i fortsättningen iallafall och ser redan fram emot morgondagens disk efter ikväll! ;D Inga fler torra händer! Har ju slarvat lite med de gula. Men gult är fult och åker nu i soporna.

Haft en mysig kväll med Anna mest, och så med Jennie med eftersom hon ville sova först väldigt sent. Gravad lax återigen och räkor fanns med i bilden. Mer där till. Och åh så gott det var! Godnatt!



Ps. Ni som ju undrar över mitt nuvarande drömjobb. Jag fick ett nej idag faktiskt. Så är grymt besviken kan jag säga. Hade börjat tro lite på en intervju iallafall nu som ni vet. Men man ska aldrig sluta tro! =)

Kommentarer
Postat av: Magnus

Vad synd med jobbet. :( Ovanligt okunniga personalrekryterare på det där stället. :S Men handskarna var fina! Och bilden var visst bra! Även om den kunde ha varit ... ännu bättre. :0

2009-08-05 @ 02:25:13
Postat av: Jessan & Milo

Tack för gratulationen.

Vi ska flytta till en 4:a, en etagevåning brevid corren! Känns jättekul, "hus" utan trädgård men med grönområde runt i kring o inte långt där ifrån, nära till allt! Hoppas allt är bra!! Kram

2009-08-05 @ 21:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback