Fulle rulle varje dag nu...

Har varit lite off life idag på grund av min trötthet, men ändå jobbat på en del. Så det bästa idag, förutom alla Nenne-pussar, var att mysa i sängen med lillan tills vi båda somnade.

Fixat med en hel del inför helgens äventyr, min Marcus fyller ju 30 år på lördag och min present till honom sträcker sig från fredag till lördag. Mer än så vet han inte själv så detta berättas det om efter helgen :)
Har också paketerat en massa tradera-paket, vilket tagit flera timmar, som ska skickas imorgon och jag har städat litegrann hemma och det ska jag fortsätta med imorgon.
Det är först nu ikväll SÅHÄR dags (23.20) som jag sitter ner och inte gör något speciellt. Mer än att blogga då... ;) Fullt upp om man säger!

Och de kommande dagarna...
Imorgon dagistajm och ytterligare en massa fix här hemma + söka jobb, onsdag likaså + att jag ska förebereda tårtan som Marcus ska få med sig till jobbet, torsdag upp åt helvete tidigt för att garnera tårtan och sedan in till stan för supersnabbärenden innan jag far hem igen till dagisbarnet. Sen fixa det sista och på fredag morgon bär det av... först mot Linköping för att överlämna barnet till sin farmor och farfar och sedan säger jag inget mer ;) Lördag vid hemkomsten stannar vi i Linköping och firar litegrann där innan det bär av hemåt igen på söndagen. Och tack mamma för att du kan vara hos Max och Minus under lördagen!

Några bilder till från igår :) Det var jag, Marcus, Jennie, Anna och Mattias som lussefikade hemma i Annas mys-place och bocken på bordet var en liten luciapresent från oss till henne :) Ascool bock! Promenaden ner till Hedvigs kyrka var härlig med snöflingor som föll över oss. Konserten i kyrkan var mycket bra med lite fart blandat med lugn och fin musik. Jennie hängde på och diggade, klappade händerna och hade lite roliga kommentarer emellanåt innan hon slocknade i min famn - innan själva Luciatåget kom in för att strax gå ut igen. Sista bilden är från idag när Jen ville ha tomteluvan på sig. Vår söta lilla Nissa.

En av kommentarerna från Nenne i kyrkan då ljuset plötsligt släcktes och det var knäpptyst...
"Ooooooj! Mööööörkt! Tända" Och som sagt det var alldeles tyst så en del tyckte det kom lite roligt.

                            
                            
                                 

Kommentarer
Postat av: Anna

En helt underbar söndag, verkligen perfekt =)

Och hur skön var inte Jennie när hon sa att det blev mörkt? Ha ha =) Så rolig!

2009-12-15 @ 12:31:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback