Lussebullar med vaniljfyllning!

Då kör vi igång igen då efter en liten bloggsvacka (läs: personlig svacka) ;). Och med detta startar jag även morgonen med en kopp snabbkaffe. Har varit en rätt konstig tid ett tag nu, invändigt. Kaos och stress inbakat i mig men allt blir bättre som alltid. Vi hoppar dagarna som varit och fortsätter med gårdagen...

För då blev detta gjort...


...och de blev nåt sjukt goda! Vi svullade några stycken var för att det inte gick att låta bli så för att kunna fortsätta med det och ändå ha till några speciella tillfällen så blir det ett nytt bak av Vanilj-lussebullar snarast.

                                          Och det trots den eviga väntan på jäsningen...
                                                      

Gårdagens olycka, och lycka:
Oj just det. Jag tog av mig min förlovningsring igår vid baket och sedan när degen skulle jäsas tog jag den och lite skräp och slängde i soporna! Stressad som jag var, bl.a. för att en familj skulle komma och titta på lägenheten mitt i bullbaket :), så åkte alltså ringen med ner i soporna om det inte uppfattades ;p Letade och letade och kom till slut på den idén med att ha råkat slänga den ist för att ha lagt den i skåpet som planerat.. Så fick helt enkelt sitta och plocka upp allt äckelpäckel ur påsen tills jag faktiskt fann min lilla fina ring (den blev återställd efter tvätt och handsprit). Förstå att jag var nervös innan jag fann den! Usch läskigt. Dags att stressa ner.

Kommentarer
Postat av: mamma

vilken himla tur att du hittade din fina o värdefulla ring, just den ringen ska det ju vara.

2009-12-10 @ 10:55:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback