Ett dopp i det blå?

Tog en tripp till sjön med Jennie nu på morgonen för jag blev så sugen på att bada! Fast det var lite kallt tyckte jag nog! Och på riktigt då så var detta den 27 maj 2007 och denna dagen måste det nog även vara som Jennie blev till (inte i vattnet alltså).. ouups! På mors dag och allt! Fun to know huh..

Marcus, Therese och Erik badade och jag badade nästan som kan ses på bilden. Strax innan hade vi kommit hem från Linköping där vi träffat familj och släkt, och ätit Mors-dag-middag.

Längtar man inte massor till sommaren nu egentligen? Förra sommaren badade jag inte alls av kroppsliga och trötta anledningar, och året innan kom jag ut två ggr och fick bada tror jag det var. Jag var ju så gravid-sjuk den sommaren så det var även de enda dagarna jag kom upp ur sängen över huvud taget, och då var det bra skönt att få ta sig ett dopp =)
Ena gången var med Johan då han hämtade mig och åkte iväg med mig och badade, det var så härligt! Andra gången var med Marcus och Mattias och jag hade precis börjat få en synlig bebismage, mysigt värre =)



Kommentarer
Postat av: Sandra

Oj vad jag längtar till sommaren.. eller just nu skulle det räcka med vår!

Massa puss o kram

2009-02-17 @ 13:59:40
URL: http://dojjanjagandreas.blogg.se/
Postat av: Anonym

den 27 maj på liams 2 års dag....Allt bra med er..kram fia

2009-02-17 @ 17:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback