Skön barnfåtölj

 


Detta är lillans fåtölj som hon har i vardagsrummet. Hon gillar den verkligen så den passar ju henne jättebra. Vill egentligen inte hurra för Jysk i nuläget men det är där den är köpt och den är himla söt tycker jag.

När vi hade satt ihop stolen upptäckte vi ett litet hål i själva "madrassen" (den röda) och Marcus tog med den för att få den utbytt redan dagen efter. Men eftersom det var ett "så litet hål" (4 cm rätt fram på den) så tyckte de att vi "kunde väl laga den istället" Vi alltså som i vi som precis köpt en helt ny stol där (?). Efter att Marcus blivit lite dumförklarad av två personer på Jysk i Linköping så fick han iallafall en ny madrass till stolen. Så nu är den hel och fin, och jag kan fortsätta handla på Jysk, men jag föredrar nog bättre personal i affärer så det blir i Norrköping nästa gång ;)

Kommentarer
Postat av: marina lundahl

Åh har tittat på den liknande på ikea... vad fick ni ge för den på jysk? de är såå himla söta :)

Och lilla tjejen i är juh alldeles för söt me :)

2009-06-15 @ 22:44:20
Postat av: Marina

Alice fick en likadan på hennes dopdag, hon gillar den verkligen. Tråkigt att ni fick sånt dåligt bemötande. Söt hon....

2009-06-15 @ 23:24:20
URL: http://violfudge.blogg.se/
Postat av: Thina

Vad roligt! :D Ja, jag tror den uppskattas av de flesta småttingar. Tänk om man själv fått nåt sånt som liten haha! Denna kostade 299 kr.

2009-06-15 @ 23:28:09
URL: http://superthiniz.blogg.se/
Postat av: tezzan

stora tjeja nu ju =)

2009-06-16 @ 12:07:37
URL: http://tezzankullbohr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback