Mycket kärt besök ikväll

Verkligen kanonskoj att några ur min släkt varit här ikväll. Ett par av dem från Strömsund, så det dröjer väl tyvärr ett tag till nästa gång. Fast vi får väl se om Maria (syssling) behöver boende och östgötskt sällskap något framöver. Det vore kul!

Så ikväll var alltså Carina (pappas kusin) här då med sin dotter Maria som nu blivit vuxen! Herregud vad åren går! Sist jag såg henne (förutom i fredags då) var hon väl sisådär 5-6 år. Fortfarande jättesöt förstås och verkar vara en supergullig tjej. Och så var kära Christine och Sara här, det är så mysigt så att träffa dem! Och grabbsen Pierre (fasters kärlek) och Victor (hans son) var också med, så skoj så!

Det är trist att inte ha min kamera haha, som att vara halvt naken kan man väl säga. Men ikväll fick jag en hel del bilder från Maria som också älskar att fota och har en bra kamera. Så jag lägger in en bild här som är tagen med den.
Önskar bilder från Sara också från i fredags om det går bra...



Kusin Sara till vänster och Syssling Maria till höger.

Kommentarer
Postat av: Maria

Det var verkligen jättekul att träffa dig Thina:D

Haha det där kommer ni säkert ångra att ni sa som mamma sa för vill ni ha tillbaka mig nångång på besök så kommer jag mer än gärna:D Tack tack för trevligt sällskap och allt när vi var nere hos er=)

2009-03-15 @ 21:44:04
URL: http://mariaablom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback