Räddningsaktion!

Vilket äventyr Minus varit med om idag!

Vi är i Linköping, lånar svärföräldrarnas hus medan de lyxar champagnefrukostar, sol, bad och njutning på Mallorca (jag är inte det minsta avis!).
Så när Findus (deras misse) ville in förut idag så skulle jag leta efter våra kissar så vi kunde ta ner dem på undervåningen först.. Det går inte att ha dessa tre ihop. Men jag kunde bara inte hitta Minus! Jag bytte med Marcus och var med Jennie så han kunde leta ett tag. Han gick och ropade på honom och fick svar vid förrådet på övervåningen. Men varifrån? Jo han hade hittat ett "hål" som är i väggen nära taket och krypit in där. Stackars honom, han måste ha fått världens chock när han ramlade rakt ner! Vilken tur att han hamnat på en plats så han inte var längre ner eller längre in i väggen! Men det visste vi inte först. Kunde inte se honom, bara höra. Så vi visste inte om han var skadad heller. Jag var livrädd.
Vi var också rädda att behöva ta bort en del av väggen. Till slut förstod Marcus var ungefär Minus befann sig och kunde där skruva bort en bit "vägg". Minus var så rädd och ihopkrupen. Jag gick upp och satt där och pratade med honom, och det var så underbart att se honom sötnosen. Stackars liten. Han ville inte komma ut först, men han strök sig mot min hand när jag stack in armen och när jag pratat en stund om att jag skulle "kasta maten" (han gillar när man kastar en godis eller torrfoder så att han får jaga det o stoppa in i munnen med tassen) åt honom så smög han sig sakta ut. Älskade lilla katt mår bra och har nog snart återhämtat sig från chocken att sitta fast inne i väggen. Skönt att allt gick bra till slut!

Kommentarer
Postat av: Christina

Oj, skönt att allt gick bra iaf! =)

2009-05-30 @ 22:11:46
Postat av: Marina

Härligt att vara husvakt i bland, skönt att katten hittades till slut. Jag hoppas allt är bra med er annars. Tänkte se om ni har lust att ta en fika på stan en dag? Marina

2009-06-01 @ 16:44:06
URL: http://violfudge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback