Utlovat

Ett gäng bilder igen eftersom det finns några som vill se dem alla =) 

För er som inte vet så är innehållet från lördagskvällen på Vildmarkshotellet och två Safaripics. Först fix av SuperT på hotellrummet vårat, sedan firande med champagne hos grannen där vi alla samlades. Firande eftersom hela grejen var lite för att det är några jämna födeledagar i år + några vanliga födelsedagar intill denna helg och även just på denna dagen.
Efter detta första kalas bar det iväg till restaurangen där ett långbord var bokat för 10 + 1. Det var alltså Jen som kallades +1, utstött? Bordet var dukat med en extra duk ovanpå där det var tillåtet att rita. Nu var det väl meningen att muggarna med färgpennor var till barnen som besökte restaurangen men det slutade med att vi alla ritade typ. Såg säkert väldigt roligt ut! Jag ritade förstås mina kända katter med en navel mitt på magen ;) Det fick bli Max och Minus självklart :)
Lekrummet var extremt latjolajban tyckte Jennie men när klockan närmade sig natt fick pappa Marcus nog, nu skulle han minsann sova hur arg ungen än blev! Och gissa om hon blev förbannad?







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback