Sjung med mig!

Det finna två sätt för mig att verkligen _få ut_ allt på den nivån som gör att man verkligen bara vill fortsätta leva, njuta, fortsätta leva livet, även när man först känner något som är en liten bit annorlunda.

För mig är de sätten att antingen sjunga eller skriva. Och båda sätten hjälper inte alltid, men alltid hjälper något av det. Det är skönt att det finns saker man verkligen kan göra för att komma intill sig själv igen. Undrar om alla har något sådant sätt egentligen? Jag hoppas det.

Till sak: Ikväll vill jag sjunga. Jag vill sjunga ut så hårt, så mycket. För det första för att jag älskar det bland det mesta i livet, och för det andra behöver jag det. Så längesen jag fick göra det på riktigt!

Jag har börjat känna mer och mer att jag vill sjunga hur mycket som helst, jag vill ha något med min röst, med min sång, att göra i livet. På riktigt. Sjunga i band? I kör (maybe.. kul men för liten grej)? Eller andra saker som sätts upp i närheten kanske? Jag vet fan inte VAD och känner mig SÅ öppen för förslag. Ska fortsätta forska i saken. Så hojta om ni vet något, hör något! Lova! :) Kontakter is the shit. Sist var Lisa Tilling med i bilden men jag vill göra något mer, något annat.

Visst kan det hända att mitt behov finns närmare än vad jag vet just nu. Ung, galen och så pigg på det jag vill göra.. Nog kommer det nångång! Men jag vill NU.



Kommentarer
Postat av: Milla

Glöm inte att öva på Millas låt!

Ses på söndag!

puss puss

2009-09-25 @ 23:48:22
Postat av: Thina

Mycket klarar jag, men hur i.. ska jag klara den? ;p Det gick an efter en natts övning o ett x antal flarror vin Milla. Vi var redigt great då vill jag lova! :D Hoppas nu mår bra.. hörs imorrn. Klara natten o sov ut imorgon. Love.

2009-09-25 @ 23:56:02
URL: http://superthiniz.blogg.se/
Postat av: freyda

mysig låt!! :)

2009-09-26 @ 09:49:17
Postat av: Hella

jag har oxå fått samma sug i mig...

Nicke ska skriva lite låtar, eftersom jag inte kan skriva låt/musik om så mitt liv hängde på det.

och vi ska göra något kul ihop i studio är planen.

Du har säkert läst att jag har börjat på kör.

det var faktiskt helt otroligt kul, jag blev helt lycklig, det är ju helt klart en start! :D

dessvärre är det ju en kyrkokör. hade helst velat gå i en "pop-kör" eller nått, där amn kan komma med förslag om låtar... Minns när vi körde Honkey-Tonk women! helt underbart! eller bridge over troubled water. aahh... minnen! oj sorry att det blev lite långt... :P

2009-09-26 @ 13:02:26
URL: http://kezia.bloggagratis.se
Postat av: Linda

Du får söka till Idol nästa år;) Då har du en utmaning att se framemot.:) Kram

2009-09-26 @ 19:06:11
URL: http://buuuzen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback