En dag i city...

Såhär har min och Jennies dag sett ut. Eller först o främst, "vad glad du verkar" sa Marcus när jag och snuttan kom hem :) Klart jag blir ju inte lite påverkad av att ha min kära Milla som sällskap om man säger.

Inatt var Jennie en sån som skulle vara uppe nån timme mitt i natten, inte helt jätteroligt. Så även om jag visste att jag skulle vara supertrött imorse så ville jag ändå försöka hinna ta en tidig buss (bust enligt Jennie). men det skedde en liten incident för oss som gjorde att vi kom iväg senare. Hur som, så åkte vi strax efter och jag avnjöt en kopp gott kaffe hos Millas pappa, och Jen avnjöt en fruktskål. Milla vet hur hon ska samla krampoäng redan på en gång hon.

Milla provade några plagg jag tagit med till henne och Jennie myste i sängen och babblade om flygplan återigen, eftersom Milla berättade om en dröm med flygplan. Hon snappar upp direkt lilla fröken och ordet "plan" verkar inte vara helt uttjatat än enligt henne :)
  


Sedan tog vi spårvagnen ner till stan där vi gick hela dagen sen. Vi åkte inte hem förrän efter halv sju.. så skapligt trött är jag nu. Inte Jennie dock ;) Jennie gjorde så jag och Milla skrattade så mycket när vi ätit på Istanbul så alla tittade på oss (de flesta log ;)). Jaja, det var riktigt kul iallafall. Hon kommer nog bli en komiker eller något i den stilen.. Kul var det att dricka vatten också efter att ha smakat pepperoni (stavn?). Det blev klädombyte och ett par blöta byxor under vagnen. Kul ska man ha!




Vi var bland annat inne på Servera och upptäckte en släkting till våra (Millas o mina super-...) vinglas. Det kostade närmare 2000 kr men det vore det väl värt? Kolla in storleken! Svårt att föreställa sig på bild kanske. Men fy tänk när man använder det enorma glaset, och har hällt i en vinflaska att få njuta av, där i.. och så tappar man det! Läskiga tanke! Milla provar därför ett av den mindre sorten...

 


Sen blev det fika! Kaffe var välbehövligt vi det laget.




Det finns vissa tvivel för mig om jag vill gå på stan mer med Jennie inom den närmsta tiden. Inte för att hon inte var duktig oså alltså.. Men rulltrapporna! Herregud, upp och ner.. och så upp och ner åkte vi.. några gånger. Det är helt klart inte mitt största intresse, men visst skulle jag gärna åka så några gånger för lilla frökens skull - OM det inte vore så att hon aldrig skulle ge upp!

 


Kommentarer
Postat av: Erika

ja visst är den :) en riktig prinsessvagn!

2009-09-28 @ 23:00:50
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilken helmysig dag! =) Gullungar är ni allihopa!

2009-09-29 @ 14:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback