Jag har en tandborstningsvägrare!

Oj, vad klockan går fort! Snart lunchtajm och sen är det ju bara ett par timmar kvar tills jag ska hämta Jen på förskolan igen. Hur ska jag nu hinna? Har jag suttit vid datorn för länge plötsligt? Tiden rusar verkligen fram, herregud! Nähe, vad händer då idag..

Jag ska nu dricka kaffe och äta en smörgås (om den inte växer i munnen som Milla brukar säga att bröd gör på morgonen), sen ska jag in i duschen och fixa iordning mig till en någorlunda normal människa. Och efter detta ska jag STÄDA. Som sjutton, är det iallafall tänkt. Jag befinner mig i ett mindre kaos här hemma som det är nu.

Lämningen på daggisch gick något bättre idag tyckte jag, jag mådde inte skit efteråt heller, prima - det händer grejer! Hon grät förstås idag igen och sa "kom" till mig hela tiden. Men hon sträckte ändå ut armarna mot fröken A när hon förstod att jag skulle lämna dem igen ett tag. Jag tror det blir bra snart det där.

                        

En annan sak jag har tänkt på när det gäller barn. Hur gör ni föräldrar för att borsta tänderna på den lilla..knep? Fast ni kanske inte har några storvägrare till barn, så som jag har ;) Om hon "borstar" själv går det okej ibland, men hon har verkligen börjat vägra att vi borstar på henne. Och jag som är så rädd om tänderna!

 


Kommentarer
Postat av: Marina

Åh ja har me en tandborstvägrare... förutom när han borstar själv. Då går de jätte bra så de får va så ett tag. Han lär sig nog på rätt sätt tillslut, bättre att göra de till nåt bra än att fajtas och göra de till nåt som han inte alls tycker om sen.

Kraam

2009-09-24 @ 17:20:37
URL: http://mrslundahl.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback