Sovtid

Marcus kom hem för bara en stund sedan och sitter nu med munnen (och snart magen) full av tacos. 
Nenne grinade en pyttestund så jag frågade om hon ville sova. "Mmmm" svarade hon hetsigt medan hon nickade åt mig. M och jag tittade på varandra, det har hänt några gånger det där nu att hon är jättelätt att ha o göra med vid läggdags och mat m.m. Att hon säger till själv när hon vill sova eller är hungrig oså. Tandborstning och blöjbyte följde och sedan somnade hon (!). Skönt för henne, vi har ju inte varit igång lite idag direkt. Jag ska ta en dusch nu och sova jag med. Måste ladda lite kraft inför helgen. Älsklingen min åker iväg imorgon på nån sån jobbgrej där de umgås, har skoj, äter gott samt konferensar. Låter jättekul så hoppas det blir det också! Jag och Jen kommer nog att vara själva och bara mysa tillsammans imorgon kväll.

Det blev ett par avsnitt VBÅ förut till maten, och nu ska jag unna gravlax innan duschen. Längtar så till att krypa ner under mitt duntäcke! :)

Jen tappade ett glas en dag som gick sönder och såhär kan det se ut när man tror man har fått glassplitter på läppen... Bara så ni vet.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback