Nenne likes shopping

                         

Detta var vad som inhandlades igår till fröken Bus, och hon är nöjd. Vi fann dock ingen tunnare mössa som såg normal ut (säg till om ni vet var vi kan hitta detta unika?) Men det blev iallafall vita strumpbyxor med grå prickar från Cubus och övriga plagg från H&M som denna oversize-topp (Jennie valde den med grå ränder mot den rosa), vita leggings o ett par grå baggy-mjukisar till toppen, supersöt klänning på rea som Jen inte kunde låta bli att prova idag och så tre par vantar att klafsa runt med ute i vårvädret (som förövrigt inte alls uppfyller just vårväder idag med snö, hagel o regn).

Måste tala om att hon ÄLSKAR att shoppa kläder! Det här bådar illa för vår ekonomi i tonåren ;) Men jag förstår henne, för det är ju underbart när man får shoppa! :) Det var dock ett elände att få iväg henne från en affär till nästa och över huvud taget ut från allt sedan. "Mamma mamma! Nenne OM!" JÄTTEfiiin mamma titta!" sa hon hela tiden ungefär... Men vi avslutade iallafall vår lilla runda med att ta en sväng inne i leksaksaffären med till Jennies stora förtjusning, hon fick ju 10 guldtior i påskägget från farmor o farfar så hon skulle ju få välja ut något själv tänkte jag. Det blev två förpackningar med en av Ariels sju systrar i varje. En superblondis och en svarthårig, yeeeh! De hade krabban o den gula fisken med sig... vad de nu heter? Blunder? Jaja, hon tyckte om den massor så det var ju roligt detta :)

Det blev visst hög tid för sängen nu ser jag, herregud vad klockan går på fort när man har roligt!? Uppdattar upp dagen imorgon bitti =) Men det gick iallafall bra hos farbror doktorn om man säger...

Sov gottit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback