En istidens dag...

Ett litet inlägg kanske det skulle bli...

Det går framåt här hemma, sakta framåt. Det blir så när man inte har tillgång till någon barnvakt (någon annan än farmor o farfar som alltid är goa o ställer upp) så man kan styra upp hemmet och flyttpacka. Det här är svårt att fixa med - med barn hemma. Men det ska nog gå bra allt även om det nu inte blir klart till flyttlasset som går av stapeln på lördag!

En massa ärenden igår och jag höll, säkert helt seriöst, på att frysa ihjäl. Dagislämning, promenad till stan, Skattemyndigheten, Banken, Arbetsförmedlingen, och sedan väntan på försenad buss i en timma innan jag gav upp under istidens tid utan termobyxor om benen. Sedan hämta ut min mobil (som äntligen kommit efter att ha varit hos doktorn), hem för att dra på mig termobyxor och vidare till dagis igen för att hämta lille skrutt. Trodde att jag skulle avlida av köldskador! Kände inte fingrar, lår, fötter och snoret i näsan hade blivit is! Om man säger... Inte en helt okej dag kan jag känna.

På kvällen hade jag TINAt upp och jag och Nenne tog en promenad till Gottfridsberg, 5 min härifrån, dit Marcus tog bilen och lite kartonger. Så fick vi med se bostaden då, där Marcus och Nenne ska bo. Helt okej feeling tyckte jag och innergården var hur mysig som helst!

En inte helt okej, men rätt komisk, detalj på innergården var jag givetvis tvungen att fota!

                          


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback