20 februari 2010

Nu är det visst redan den 20 februari 2010. Vilket för oss innebär sista-dagen-då-vår-LILLA-tjej är 1 år. Eller hon är det hela dagen imorgon med till kl 18:21 ;) Så det så! Och ifall någon undrar så kommer hon vara min bebis även dagen då hon med vit klänning och skor som knappt går att gå i springer ut genom portar till någon stor byggnad och vrålar med champagneglaset i högsta hugg. Om man säger...

Vår lilla älskling fyller alltså 2 år imorgon den 21 februari, så otroligt fort tiden går! Samtidigt som "hon alltid varit med oss" så minns man dagen som igår. Dagen då hon var tvungen att säga hejdå till värmen i min mage och efter många slitiga hårda timmar fick se livet utanför för första gången! Skrikande kom hon ut från mamma på operationsbordet och strängen klipptes av mellan oss. Hon fick hamna i pappas famn för att sedan komma upp på mitt bröst. Och hon var det MINSTA människoliv vi hade sett med sin taniga kropp av ynka 2385 gram.
Nu är hon betydligt större och kan prata och springa och sjunga och dansa och och och... MASSOR! Vår lilla tös börjar bli stor, herregud! :)

Igår fick hon ett jättefint födelsedagskort av Marina, Peter och lilla Alice. Marina är en duktig scrappare och till och med lilla fröken sa "fiiint" när hon såg kortet :)

                                      
                                      


Kommentarer
Postat av: Marina

Ser ut som gumman fått en jätte fin födelsedag.. Så söt hon är. Stora damen...Kul att kortet blev uppskattat

2010-02-22 @ 15:50:10
URL: http://lakritsviolen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback