Minikök Duktig från Ikea

                                                       
 
Ja, det blev allt miniköket Duktig från Ikea, som Marina tipsade om. Det var prismässigt vi även ville titta på annat men det slutade ändå vid detta. Ett toppenfint litet kök till den lille som uppmuntrar till rollek, så roligt och det blev en riktigt lyckad present till Jennie från mig, Marcus, Max och Minus. Hon älskar sitt kök!

Fördelar med just detta köket är, förutom med min egen smak när det gäller stilen, att köket har justerbara ben i tre lägen. Otroligt smart, så att köket kan vara med länge! Spisplattorna har lysdioder vilket förstås gör det hela extra skojigt! "Nu varmt" säger Jennie när hon tryckt på knapparna :)

Köket är från Ikea alltså och den stora delen kostar 795 kr. Påbyggnadsdelen som vi köpte till kostar 249 kr. Det finns fina köksredskap till på samma avdelning, om man inte väljer att köpa det någon annanstans. Vi köpte de redskapen som hänger i krokarna samt ett SÅ fint te-set i trä (till och med tepåsar och bullar i trä hoho). Jennie säger kaffe dock för hon vet inte vad te är än tror jag. Hon fick kastrullset av sin mormor och Christer, och glas och tallrikar med koppar av Robban och Cammi. Blev kanon allt!


                                 
                                 

Kommentarer
Postat av: tezzan

super fint kök ju ;)

hoppas att allt bra!!!

Kramizar

2010-02-23 @ 12:59:04
URL: http://tezzankullbohr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback