The place

Tuff dag återigen, men Jennie har ju skött sig exemplariskt som ofta när man ska iväg på massa saker med henne (vilket kanske borde vara hon skulle bråka eller vara grinig :)). Nävars men hon är ofta väldigt glad och snäll men när hon är trött blir hon ÄNNU MER bestämd än annars och ska bråka och vara extremt olydig. Vem blir inte tjurskallig när man är trött liksom :)
Är extremt trött apropå det så hinner inte ens med att fixa in någon av dagens bilder :(!

Man tittar på någons hem i fem minuter och ska snabbt kunna se om det är ens eget blivande hem, går ut, diskuterar, tänker ett par dagar och bestämmer sig. Wooops.. så ska man flytta och förbereder allt. Men hur var det nu det såg ut där? Hur såg det ut i det och det och det rummet? Var det en bänk där? Vilken ton på tapeten var det i hallen? Ja, frågorna blir ju en del eftersom man glömmer så fort. Och så plötsligt kommer dagen man får nyckeln till sitt nya hem och ska dit "för första gången"...

Jag var rädd att jag mindes fel om mysigheten, och allting i princip, till slut men vårt nästa hem var verkligen över förväntan. Det var sådär som vi vill ha det nu när vi ännu en gång kommer att bo i hyresrätt. Vi ser fram emot detta ännu mer nu, vi kommer nog verkligen att trivas där om man säger. Antagligen inte nåt speciellt i andras ögon men vi är jättenöjda :) Så kul så!
Dock var The place inte städat ett dugg så det får dem fixa den här gången, var riktigt hemskt faktiskt. Den här gången tänker inte jag ligga med skurtrasan på golvet och tjuta av utmattning för att behöva flyttstäda sitt NYA hem direkt. No no. :)

Måste sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback