Max och Minus

Plockade ner mycket i sovrummet igår. Får ta ett rum i taget nu och ta ner allt man verkligen inte behöver ha innan vi flyttat. För nu känns det som att man inte riktigt kommer någonstans då man redan packat ner så mycket. Rensade bland kissarnas leksaker med - jag kan säga som så att det behövdes efter mer än 9 år ;) Så nu har de bara en massa hela och fina leksaker kvar. Där bland fanns förstås leksaksinnehållet från deras lilla julklapp som de fick på julaftonsmorgonen. Som ju nu känns som evigheter sedan!

Max och Minus älskar paket som små barn och blir verkligen överglada så fort det är födelsedag eller julafton. De förstår direkt och i år ville de till och med öppna just deras klappar redan dagen innan dopparedagen. De nosade sig fram till dem så vi fick helt enkelt ta bort dem från julgranen :D Kissarnas paket är alltid fullproppade med presentsnören :D Gissa varför!


                                    
                                    
                                    
                                    

Kommentarer
Postat av: mamma

så söta de är..som små barn..tycker om presenter..vad roligt..

2010-01-26 @ 18:35:35
Postat av: Anonym

Åååååh vad mysigt :D Blir alldeles varm i hjärtat av att höra om två bebisar som har det så himla bra :) puss o kram från linn o linusen :D

2010-01-26 @ 19:51:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback