Permission

Idag har jag inte hunnit blogga något fast jag velat. Det har varit lite kaos (blandat med min förkylning jag fått) här hemma inklusive "sanering" av väggar, gardiner och golv efter Jennies otrevliga sätt vid köksbordet som hon börjat med. Detta medföljde också att jag tvättade julgardinerna vilket följde av att jag tog bort det julrelaterade i köket (med fortsättning i resten av lägenheten en annan dag då vi ändå måste börja flyttpacka nu). Till slut blev köket mycket rent och dammsugaren fixades så att även alla golv blev lite mer dammfria än innan. Härligt är känslan.

Marcus fick permission från sjukhuset idag och har varit hemma istället och mest vilat, så det var väldigt skönt att se honom och kunna prata med honom igen. Det blev som jag misstänkte, att nyårsnatten skulle medföra ett flertal akutfall på kirurgen så det fanns inte tid för Marcus operation idag förstås. Imorgon bitti åker han iväg till sin sjukhussäng igen i väntan på operationen. Hoppas, hoppas, hoppas att den blir av imorgon!


Snälla svärföräldrarna kom in med vår bil (med bilbarnstol) igår och snälla Mattias höll oss sällskap igår och hjälpte oss in till sjukhuset så att vi kunde få träffa pappa Marcus!
                                   

Inspekterar alla konstiga saker i salen där pappa ligger. Hon sa "Inte doktorn" åt sjuksköterskorna och började gråta förtvivlat (fobi efter senaste sprutan av nån anledning) men de var underbara och kom sen in med ett par sprutor som hon kunde leka med på nallarna hemma :) Vardagsterapi gillar vi.
                                   

På väg till bilen för att åka hem igen efter pappa-besöket och det var jättekallt ute, buuuuurrrr!! Men vacker vinter är det minsann!
                                   

Nu somnar nog strax lillan och det ska bli gudomligt att lägga sig under täckena! Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback