Hej igen!

Hej där igen efter veckorna som gått! Veckor fyllda av mest mycket SOL och stekhetta. Underbart tycker jag, och ni? Värmen inomhus skulle gärna få sticka åt.. Men annars så njuter jag av solen så mycket jag bara kan.

Detta innebär bland annat väldigt korta stunder vid datorn och nästan bara lite facebookande då och då. Och det innebär även att jag farit runt en del. Åland en vecka och Rock Weekend (festival på lite nytt sätt för min del dessutom..) 5 dygn har gett mig den dos av semester som jag verkligen behöver på sommaren. Sen skulle man väl alltid önska sig mer... av allt. Däribland TARJA som jag ju trots allt fick möjlighet att se nu då i och med festivalen :) Hon var helt underbar, åter igen.

Jag är precis hemkommen från middag i Ryd. Yvonne och Bengt var där så det blev en hel del skratt, speciellt när twinsen (svärmor och Yvonne) satte igång.. Skrattade så jag tjöt! Som man alltid gör med dem <3 Sen blev det modevisning för bara MIG och jag skulle då agera smakråd. Hoppas det hjälpte dem något att jag älskade alla klänningarna ;)

Min kamera är bortglömd hemma hos Freyda som jag tillbringade fredagskvällen nu med, samtidigt som Jennie var tre minuter ifrån hemma hos mormor och Christer (perfekt lösning). Knäppte en mobilbild i motljus på twinsen bara för att jag ju alltid vill knäppa kort! Askalas.


                                                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback