Utelek på morgonkvisten

Äntligen börjar det kännas som vår mer på riktigt, nästan ingen snö kvar! Och imorse när jag och Jennie var ute och busade ett bra tag så var det helt ljuvligt i morgonsolen! :) Vilken dag liksom :)
Jen fick ju en jättefin trehjuling av morfar och Catarina i julklapp och det blev premiär av den idag, jättekul till en början. Men hon tröttnade fort då det var för knepigt med tramporna. Hon har alltid fattat grejen men de sitter lite långt bort (är hon för kort för den än? :S) och hon tar inte i så mycket som behövs. Men nu har vi provat iallafall och när vi gjort det så ställde vi ner den bland barnvagnarna i källaren och fortsatte ut på upptäcktsfärd. Två lekparker gjorde vi och lite spring efter fåglar, sen gick vi in. Mat ala fisk och potatis blev det och så lite Nemo på teven. Jag har städat som en tok, helt knäpp känner jag mig. Totalt slut i hela kroppen och så full av stress än för att jag dyngstädade som jag så vackert kallar det. Springer igenom rummen men gör det lika noga som när jag gör det i normalt tempo.. Hmm. Kan knappast vara bra för hjärtat!

Nu nalkas besök av min mamma, mormor och mammas Christer. Får se om lillan hinner vakna innan det ringer på dörren...

Hoppas ni haft en lugnare dag än jag!

                                         
                                         
                                         
                                         

Kommentarer
Postat av: partyblöjan

härligt att vara ute i våren.. :) önskar att jag också kunde få en 3-hjuling, är så jäkla kass på vanlig cykel (livrädd).. men vet inte om det är okej att trampa runt på en sån när man är 25 bast.. ;P

2010-03-26 @ 17:37:18
URL: http://partyblojan.blogg.se/
Postat av: partyblöjan

njae, sant.. men om det är en stooor 3-hjuling med stooora hjul.. då kanske det går lite fort i alla fall.. (vad som helst går i och för sig fortare än mitt gravidvankande)..

2010-03-26 @ 18:47:36
URL: http://partyblojan.blogg.se/
Postat av: partyblöjan

tyvärr är det över halva tiden kvar.. så mycket vankande lär det bli.. och många suckar och stönar.. men det kan jag leva med.. :)

2010-03-26 @ 19:02:04
URL: http://partyblojan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback