En helt ny värld!

Jag hade ju mina teorier (yttrade mig helhjärtat på hela världens fantastiska Facebook) om det där med näsduksförsäljning genom att knacka dörr, det skulle nog kunna ge lite i vinst. Dessutom lär man ju känna så många människor! Bra eller dåligt, det vet man aldrig. Någon vansinnigt galen person tyckte att jag skulle gå runt och prata med folk när jag är såhär förkyld som jag varit så att de liksom blir smittade med dessa snorbakterier, och sedan återkomma till dessa stackare dagarna senare. Inte okej, inte okej.

Hur som helst så vill jag nog kalla mig KRY nu. Har inte snorat på ett par timmar så till och med det verkar ju lämna min kropp, härligt! Det är banne mig inget kul att få ut mängder av läskiga slemmigheter ur nosen :) Mjauu.

Har duschat så hett att jag även kände att jag måste yttra mig om min hinkvis-vattendrickning för hela världen. det är viktigt att dela med sig. Naglarna är röda o benen rakade, äntligen. Nu kanske man blir människa igen!


                                    

Många naglar är det...

Kommentarer
Postat av: mamma

Härligt med målade naglar! Man känner sej väldigt fräsch. O när man går med öppna skor eller sandaler, utan strumpor...härligt.Toppen att du är på

G! Puss puss

2010-05-21 @ 09:48:29
Postat av: Anna

Nu ska vi peppa inför nästa fredag :D Pussss!

2010-05-21 @ 13:45:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback