Låtsasfredag...

                                     

Tacos in the evening då, känns som fredag eller nåt annat som låter lika fint. Och alla som gör tacos då och då vet hur jävla mycket disk det blir. Det står på diskbänken ifall någon vill åta sig det jobbet. Annars vet jag ju vad jag har att göra själv imorgon plus resten av bostaden jag lever i. Men iallafall, gott som fan var det! Det var det. Sen efter Priso-besök, matlagning och käk till film så blev det fortsatt slapp i soffan för min del. Idol och några avsnitt VBÅ. Helt okej kväll alltså.

Nu blir det sängen! Vad ska ni unna er i helgen? Britt och Johnny ska unna min o flera magar kräftor imorgon, så det blir "en helt okej kväll alltså" imorgon också (plus lite till förstås).

Godnatt o dröm söta drömmar!


                                                      


Kommentarer
Postat av: Nikita Thywoman

Nu vill jag ha tacos till frukost :( Bad Thina, bad! Starta min matmani så här tidigt på morgonen?! Vad är det för fasoner?! ;)



Sv; Ha! Eller hur. Sockersött. Så därsom jag inte alls är egentligen. Och spindeläcklet gjorde att det kröp i hela mig hela natten :(

2010-09-17 @ 09:38:45
URL: http://nikitaistheshit.blogg.se/
Postat av: Thina

hahaha :)

2010-09-17 @ 10:10:59
URL: http://superthiniz.blogg.se/
Postat av: Nikita Thywoman

Sv; För att jag är världens töntigaste människa :D Nej, jag vet inte. Sov lääänge igår, sen hittade jag tusen grejer att göra istället för att sova, och sedan fick jag panik när jag märkte att nu är det inte långt kvar tills jag ska upp och då kunde jag inte sova för jag låg och tänkte på nästa sommar, hahahaha.

2010-09-17 @ 10:28:28
URL: http://nikitaistheshit.blogg.se/
Postat av: mamma

Tacosmat är visst uppskattat, det lyser av glädje,,Kräftor ja, vi åt också Svenska kräftor men dessa vi åt var alldeles för salta. Ha det så trevligt

2010-09-17 @ 14:05:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback