En ojämn vecka med Tigris och Hoppsan?

                                       

Då var det dags för en ojämn vecka igen. Som i mitt fall känns mer JÄMN än ojämn då jag har mitt älskade barn hos mig. De där väldigt jämna veckorna känns inte alls så jäkla jämna ska ni veta!

Har precis nattat lilla fröken Olofsson med boken "Aj, sa Tigris" som är nytt nu för oss då det har varit Snövit och dvärgarna som gällt bra länge som nattbok. Kul med lite variation äntligen känner jag som engagerad uppläsare! ;) Boken handlar om en liten söt tiger och hans bästa vän kängurun Hoppsan som får agera doktor till Tigris efter att ha försökt lära honom att cykla. "Man lär sig aaaaaaaldrig att cykla utan skrubbsår" läser jag med stor inlevelse för min lilla flicka medan hon dricker ur sin vällingflaska. Jag pussar henne godnatt och säger mitt sedvanliga Vi ses imorgon, jag älskar dig min ängel... och stänger dörren om henne för att snart, så snart gå till sängs jag med.

Vi har "firat" påsk, vilket jag kommer ta upp i bloggen under morgondagen, och idag har vi mest busat och myst hos Marcus. Jennie kom från farmor och farfar dit i eftermiddags efter att ha sovit över där. Jag tyckte direkt att hon såg så matt ut på ögonen och att hon betedde sig orkeslöst. Hon har varit väldigt varm i flera timmar nu så jag förstår att det är något på gång. Hoppas hon är sitt vanliga jag imorgon, trots allt.

Sov så gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback