Känns så sjukt jävla bra!

Jag och Linn hade en lite smårolig konversation på facebook efter ett statusmedelande av henne skrivet. Men det jag vill säga här är att jag är så innerligt glad över att äntligen få säga att "jag mår bra" när någon frågar. För det var det hon undrade och jag kunde svara såhär... (äntligen!)


 
Thina Olofsson Jag mår bra Linn! :D ♥


Känns så sjukt bra att få kunna säga på riktigt just det orden. Inte låtsas. Må bra. Och även om allt inte är så som jag känner nu - jämt. Men ändå? Jag dalar inte ner till botten mer nu. För jag har fått hjälp. Och med det kan jag äntligen ha ork och lust att hjälpa mig själv till ett bra liv. Och till slut - klara mig helt själv. Utan medel och sånt :)

Dessutom... eller just för det här.. Så har jag börjat träna. Vilket i sig resulterar i att jag börjar bli jag igen. Känner mig lite lite som förr igen. Men allt sker ju i en cirkel. Har fått hjälp nu - att hjälpa mig själv :)


Kommentarer
Postat av: Carro

Blir så glad när du skriver att du mår bra =) Vi måste höras av snart igen! Och då hoppas jag att din dumma telefon fungerar ;-) Saknar dig vännen! <3<3<3

2011-01-31 @ 05:17:29
URL: http://linaro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback