Viper!

Hejsan hoppsan igen, det var ett tag sen nu. Slit och skit every day ni vet! 

Nävars.. Inte bara, så illa är det faktiskt inte även om det är bra tufft oftast. Man kan ha kul ändå ibland! I helgen var jag hundvakt och på fredagen efter jobb och förskola var jag och Jennie till simhallen. Tyvärr kunde ingen följa med oss då men vi hade det busigt ändå! Och i söndags måste jag ändå säga att det var en slappdag! Jag städade när jag kom hem från Ryd, men innan var det att sitta, prata och äta gott som gällde. Inte ofta det inte för mig! Jag går mellan 2 och 4 timmar varje dag och jobbar med hela kroppen där emellan i 3-7 timmar! Så motionen är inget jag behöver förbättra i nuläget iallafall ;) Fast det är klart, man vill ju träna o simma också!

Jobb ett par timmar idag bara och sedan har jag varit ute med "min" vackra vovvsing. Han är en flatcoated retriever och heter Viper :) Hur go som helst, och vi blev genast väldigt fästa vid varandra måste jag säga.

Jag kämpar på om dagarna och mår rätt okej nu när jag sovit en del igår och idag. Ska städa lite snabbt här och sedan ta en lång varm dusch. Undrar varför jag varit så extremt frusen de senaste dagarna :S Det är ju inte ens minusgrader ute längre, utan snarare lätt vårväder - helt fantastiskt!

                         
                        
                       
                       

Kommentarer
Postat av: ♥ Erika - Mamma till två små ♥

du hittar det här:



http://www.fikamera.se/sv/product/207/IB-Laursen-Tartfat-Kakfat-vit



kram kram

2011-03-08 @ 21:46:52
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: mamma

Vilket charmtroll!Oh.

2011-03-09 @ 17:28:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback