En tisdag

Dagen har varit okej, tack ni som frågat :) Galet jobbig som det oftast är i mitt arbete och det här var längsta jobbet på samma place hittills. Så jag var glad när det var över och kunde gå och hämta min vovvsing. Försöker ställa upp lite extra på Vipers matte och husse då hon har lunginflammation och han precis ramlat och slagit sig som sjutton. Ett äldre tacksamt och gulligt par som jag hoppas ska må bättre snart. 

Det är skoj att träffa gullet, dock har jag så ont i ryggen och borde inte gått långpromenad nu när det är så mkt kroppskrävande arbete den här veckan. Sen gick jag dessutom från Berga till kontoret.. DET borde jag framförallt inte ha gjort för sen haltade jag och var livrädd att inte ens kunna ta mig hem. Jävla rygg som gör mig handikappad då och då. Fick ta bussen från Priso, pinsamt.. Det säger ju allt (tar 10 min att gå). Hoppas så innerligt att jag inte går sönder totalt denna gången utan att värmedyna imorgonbitti IGEN en stund innan jobbet gör att jag klarar dagen iallafall. För jag MÅSTE fixa den här veckan. Galet mycket jobb, och förra veckan var jag ju hemma med sjukt barn och sjuk Thiniz.
På fredag får jag träffa Viper igen! Får.. får jag ju tidigare men kan inte tyvärr. Igår var jag ute med honom med, och då i 3 timmar, lovely! Spöregnet älskade jag inte dock.

Man ser mycket på promenaderna... Gässen är ju givet förstås (korten blev dåliga när man zoomade med mobilkameran och man ser knappt det jag vill visa ens, hur fasligt många dem är där jag brukar gå.. men det får gå). Sen var det nåt jäkla konstverk en söt liten tant kom fram och pratade med mig om. Så jag var ju tvungen att gå och titta! Jag har ju inte läst om det så vet inte mycket mer... Men bilderna på det har jag iallafall för Viper tyckte ju att det var skitspännande som ni ser!! :D

                               
                               
                                
                                
                               
                               

Kommentarer
Postat av: Marcus

Det verkar som de räknar med att det där trädet ska växa rätt ordentligt, med tanke på så högt staket de har runt det. :P

2011-09-06 @ 20:54:05
Postat av: Me myself and I

hahaha ja eller hur! Bergas Eiffeltorn!

2011-09-06 @ 21:02:02
URL: http://superthiniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback