En grå måndag o tisdag

Ja, det är inget roligt väder alls, aldrig längre. Tänk om det ändå kunde komma lite snö så det blir ljusare och jag mår så mycket bättre då. Dessutom är det himla mysigt med snö och vinter. Helst när man är inomhus då ;)

Jag och Jen skulle ha åkt till Tilde idag men jag orkade inte tyvärr. Är hemskt trött hela tiden på att jag inte känner mig helt kry. Så det kändes bäst att stanna hemma faktiskt.
Dagen går rätt fort idag ändå. Nu sover lillan för andra gången idag och jag har precis hängt upp lite tvätt. Försöker orka dammtorka lite i taget för min kära sambo har lovat att dammsuga idag ;) Det är så tråkigt, och jobbigt för min rygg men helst skulle det dammsugas varje dag här för att det ska hållas någorlunda dammfritt. Vet inte om man någonsin kommer i närheten av "någorlunda dammfritt" men man får göra så gott det går =)

Apropå Marcus och städning.. nävars men apropå Marcus så får jag förresten inte säga Marcus till honom. Men du heter ju det, säger jag då. Men han menar på att jag säger Marcus just när det är något bestämt - när man menar allvar sådär. Haha knas-Marcus. Han är bra go den där killen jag har!


Igår följde jag och Jennie med Marcus till Linköping på morgonen. Usch, usch så trött jag var efter bara ca 2-2,5 timmars sömn! Det var mitt eget fel den här gången. Men jag ville verkligen hitta bilderna jag tagit på Jennie när hon är julfin. Jag behöver dessa kort till att göra julkort med och eftersom vår skrivare inte verkar fungera så behövde vi framkalla korten.
Visste att de var någonstans på datorn men inte var och inte vad jag döpt mappen till. Letade, letade och letade.
Efter ca 4 timmars letande vid datorn hittade jag dem äntligen! Jag hade på något underligt sätt fått ner mappen i "papperskorgen" på skrivbordet. Huh? Märkligt det där men nu hade jag hittat dem iallafall, jag var dyngtrött.
Beställde korten lite fort och gick och lade mig, då var klockan 02:40. Givetvis kunde jag inte somna heller först då!
Klockan ringde 05:30 och då var det bara att stiga upp för att åka iväg.

Väl framme hos svärföräldrarna släppte Marcus av oss och då sov vi faktiskt en liten stund till innan vår dag började.
Gick på stan i några timmar (var ute efter att köpa några plagg av mina pengar jag så duktigt tjänat ihop på Tradera ;)), och hittade några mysiga tröjor och ett par skitsnygga leggings som ser ut som snygga stretchjeans. Mörka. Det finns ljusa med, men de mörka är snyggast enligt mig. Men jag ska nog köpa de i mer vanlig "jeansfärg" också.
Vi var förbi på caféet där Britt jobbar också och fikade och för blöjbyte. Det blev en bra dag trots att jag var trött. Allt med lillan fungerade jättebra och hon sov till och med en stund precis innan vi åkte ner till stan så jag hann fixa iordning mig i lugn och ro.

Mötte förresten Christina på stan, plötsligt kom någon bakom mig och tog tag i mig - vad paff jag blev! Men det var skoj att se henne, det var ett tag sedan. Men ses på lördag igen =)

Visst att det är grå dagar numera men tänk på detta =) :


Kommentarer
Postat av: Christina

Jag skulle visserligen flyga i luften om ngn gjorde så på mig, men jag kunde bara inte motstå 'frestelsen'... :-P Jupp, det gör vi! :-D

2008-12-09 @ 18:14:56
Postat av: Thina

haha, vänta du bara om jag får syn på dig nångång!

2008-12-09 @ 19:03:45
URL: http://superthiniz.blogg.se/
Postat av: Christina

he he Hämnden är ljuv eller vaddå... ;P

2008-12-09 @ 21:46:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback