En tand!

Till att börja med.... hihi.... Jennie har fått sin första TAND!! Eller ja den är på väg alltså förstås, man känner den =)
Så nu har vi nog fått svar på varför hon varit så gnällig den senaste tiden på kvällarna, och idag har hon inte varit något glad förrän precis nu.. Mest gnäll innan. Kändes skitkul med tanden haha!  Lillstrumpan börjar bli stor!

Vi har varit hos Sandra idag, ätit god mat, umgåtts så gott det har gått ;) och gått en liten promenad. Lille söte Theodor är ett charmtroll! Fast det är väl inget nytt! Men jag tycker så mycket om den lille grabben.
Jennie har inte varit sig lik på hela dagen, men man kan ju inte vara glad när man har ont direkt.

Här är den utlovade bilden på våra skor/stövlar =)!




Full rulle o spindelattack

En mycket morgonpigg Liten en sådär kl 06 på morgonen..... Mamma är dock fruktansvärt trött!


Helgen har varit fullproppad... I fredags kläd- och prylinlämning inför "klädbytardagen" och på kvällen åt vi thaimat jag, Marcus och Matte och med lite öl till, mysigt.
Vi skulle ju ha varit på fest hos Susanne och Isa men Britt var så sjuk så vi fick vara hemma och gosa med lillan vi istället för dem den kvällen.

I lördags försov vi oss. Marcus tog morgonen och gick och lade sig sedan - utan att ställa klockan. Så vi kom inte den tiden vi ville till Ljungsbro för att titta på bebiskläder. Men hittade lite fint iallafall. Även ett par plagg till Theodor som jag hoppas att han kan ha.
Tyvärr var det väldigt mycket som var slitet och dåligt. Vi lade bara dit sådant vi själva skulle kunna köpa, i det skicket osv så hade det inte varit för att allt låg så tokigt (allt i högar på varandra) så hade vi säkert fått massa sålt. Vi såg inte mycket av våra grejer där, så hur skulle någon annan kunnat gjort det? Lite trist kan man säga! Blev inte alls mycket sålt.

Sov över i Linköping den natten sedan, Britt mådde bättre. Var så trött på kvällen så det blev inte så mycket, kände mig bang på det mesta som vin, spel, film osv. Ville sova men lillan ville inte det.
När vi sedan bestämde att jag skulle sova för att orka ta morgonen så hände något otroligt fasansfullt, ja fy så rädd och chockad jag var!
Marcus stod och pratade med mig i "källaren" där vi sover, sen tittar han så konstigt och höjer rösten "-gå bakåt!". Jag var sjukt sen att reagera och sprang dessutom framåt, några meter bort vände jag mig om och tittade och fick se en SKITSTOR vidrig spindel springa hur snabbt som helst genom rummet! Tårarna rann för att jag blev så rädd och Johnny kom ner och hittade efter en stund fulingen och fick in den i en låda och gick ut med den...
Den hade sprungit över min FOT!!!!! *ryser*
Sen tog det förstås ett bra tag innan jag vågade gå ner igen och att jag vågade somna där dessutom samma natt är ett stort framsteg för mig kan jag tala om!

Söndagen åkte jag och Marcus själva och hämtade kläderna som blev kvar och sen åkte vi till skopunkten.... Kommer förstås bilder senare! Vi köpte tre par skor (3 för 2 wiiie!) och ett par gummistövlar.
På eftermiddagen/kvällen hade jag ju mitt körrep inför konserten, det går verkligen bättre och bättre och känner mig riktigt nöjd med mig själv att jag greppar allt så fort igen. Nu är hjärnan med igen och det känns riktigt kul det här, kommer nog bli en jättebra konsert! Eller det KOMMER det bli! =)

Satt igårkväll med alla traderapaket jag ska skicka iväg, blev jättesent innan jag kom i säng. Men ändå mår jag faktiskt rätt bra idag, det trodde jag aldrig. Är till och med ute i god tid! Ska kolla posten, fixa det sista och sen ge lillan mellis när hon vaknar (ja det blev lunch redan en stund innan elva idag för att vi skulle hinna det innan vi ska iväg). Sedan bär det av in mot stan och vi ska träffa Sandrizen och Dojjan, så det så!


Milla och Jen på Öppna förskolan


Jag och Jennie ute på promenix




Milla-proffset spelar Wii Fit för första gången, nu har hon det själv! ;)


Bus med Milla


Provar bamseskorna hon fick av pappas chef =)


Rolig ny leksak tycker Jennie och bra för utvecklingen tycker mamma =D


Hejhopp!

Veckan

Fredag idag då, och det blir inte som vi tänkt oss. Men vi får åka till Susanne och Isa en annan helg och ha låtsas-inflyttningsfest då kanske? =)
Det blir nog någon god dricka och mat ikväll då istället, här hemma.

Marcus ska lämna in allt till "klädbytardagen" idag efter jobbet, det blev en del och då förstås en hel del pyssel inför det. Imorgon tar vi en sväng dit vi med för att se om det finns några fynd till lillan.
På söndag hämtar vi allt som inte blivit sålt och pengarna, och så har jag körrep som vanligt.
Så förutom städ och tvätt och sådant dagligt så är det här vår helg.

Veckan har varit bra, fast jag har varit så himla trött! Nästan som att jag gick tillbaka några månader och det är så jobbigt. Men jag ska försöka vila massor imorgon och när jag kan sen. Vill komma mer framåt med "tröttheten" istället för bakåt ju. Har iallafall haft en jättetrevlig vecka..
Såklart eftersom vår älskade lilla Milliz har varit här! Hon åkte hem igår igen pga tråkiga omständigheter som jag hoppas ordnar upp sig snart.
Marcus har varit  iväg med jobbet i veckan på sådan där planeringsdag och tog inte ut sin föräldradag som jag nu blivit van vid, så trött i huvudet och i kroppen. En dag i mitten av veckan kan verkligen göra sådan skillnad.
Jennies läkarkontroll har vi haft nu i veckan också, jag och Milla var där med henne. Allt var bra, hon växer och utvecklas fint.
Hon kan ju sitta rätt bra nu som ni säkert vet, och så började hon typ "åla" igår. Hon tog sig iallafall fram genom halva vardagsrummet och hittade direkt knapparna på förstärkaren och dvd-spelaren ;) Förstås...
Öppna förskolan och föräldragrupp igår, det var trevligt. Fast det var bara jag och Sandra som var där med våra små pluttar..

Idag har vi busat och gosat som alltid, läst om Miffys födelsedag som Jennie fick av Tilde i Namngivningspresent och för en stund sedan fick jag henne att somna i min famn så nu sover hon gott i sängen. Jag ska sätta fart med att städa, och slänga i mig en kopp svart.

Tradera har jag tagit tag i med ett ryck igen..
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=333438&filtertype=0&sortby=6

Trevlig helg!
 


Lev

En djupare kväll och med mer tankar funderar jag nu vidare och tänker minsann fortsätta leva mitt liv så som jag vill ha det. Vackert. Livet är en gåva och alla borde ta tillvara på det. Alla är unika, allt är unikt.

"Ett vackert liv, människor med vackra insidor omkring, vackra ting i närhet, älskade familj, älskade vänner, roliga minnen, en rolig framtid... ett roligt liv.
Vackra ljud och texter, vackra bokstäver, vackra ord, vackra meningar, spännande berättelser, fina toner, härliga melodier, betydelsefulla sånger, alla olika röster... underbara ljud och texter.
Ett liv fullt med kärlek, spänning, äventyr, utflykter, skratt, léenden, humor, sång, musik, människor.
"

-Tänkvärt: Tänk över ditt problem, är det verkligen ett problem? Eller har du råkat förstora upp det? Tänk på det igen, vad finns det för lösningar? Det ordnar sig nog, det går nog att lösa. Ta vara på dagarna istället för att grubbla.

Det där ska jag gå in för.

Något som kan hjälpa dig....   http://jagefrisk.blogg.se/



Vad har du grubblat på idag?

En för mycket kanske?

Kolla in detta!!! Det är min galning....


Vad för fel?

Är det någon som vet vad jag gör för fel?

De två senaste inläggen var bara meningen att de skulle hamna i min kategori "Hemmagjorda ting" och jag valde den kategorin både när jag gick in och sedan ändrade även där nere innan jag sparade inläggen. Ändå hamnar de i båda mina kategorier.....

Fadderbevis


Present Namntavla


Fadderbevisen

Jennie har ju två faddrar/gudmödrar och det är vi så glada för, och så tacksamma för att de här tjejerna alltid kommer att finnas i hennes liv. Här följer den utlovade bilden på deras fadderbevis.

Anna och Camilla, två underbara människor som alltid betytt och alltid kommer att betyda så otroligt mycket för mig och för min familj.


Som en ljuv augustimorgon...

Hur naturlig är du?
(alla tjejer måste göra det här)

Du har....
(X) Mascara över 100 kr
(X) En plattång
(X) En locktång
(X) Designparfym
(X) Foundation över 200 kr
(X) Ögonfransböjare
(X) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(  ) Läppglans över 100 kr
(X) Hårinpackning
(  ) Bodybutter
(X) Bodylotion
(X) Parfym över 300 kr

Summa = 10

Du ...
(  ) Använder locktång/plattång varje dag
(X) Använder fondation varje dag
(X) Använder mascara varje dag
(  ) Använder kajal varje dag
(X) Avänder läppglans varje dag
(  ) Använder bodybutter varje dag
(  ) Använder bodylotion varje dag-
(  ) Använder ansiktsrengöring varje dag
(  ) Använder hårinpackning varje dag
(X) Använder hårspray varje dag
(  ) Tränar på Gym
(  ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 4

Du har...
(X) Tonat håret
(X) Färgat håret
(  ) Hårförlängning
(X) Piercat dig
(  ) Tatuerat dig
(X) Tagit hål i öronen

Summa = 4

Totalt: 18


0-10 Naturligtvis naturlig tjejen!
10-15 konstgjord behandlad blomma 
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast


Så.. KOM IGEN TJEJER! ;P


Wii(n)

En kväll med toast, wii och lite rödvin.Det var fint men vi är ju så sjukt trötta. Fredagskvällarna är ju värst med det, men ändå är det den dagen (PÅ dagen) man verkligen känner att man vill hitta på något kul eller mysigt!
Jag slog iallafall Marcus i bowlingen ett par gånger, har blivit riktigt grym om jag får säga det själv! Haha. Turkey!

Annars då.. Har städat hela dagen idag igen. Städar alltid tycker jag... och så är det väl.
Längtar som fan efter min lilla Milliz, snart kommer hon hit.. wohoooo!

Sov gott!

Dagen...

Ful och halvförstörd jag känt mig idag då! Gick upp på lillans begär vid sjutiden. Hur trött som helst. Gav henne ersättning och sedan satte jag fart med städningen. Nu ser det okej ut iallafall, tog hela förmiddagen. Jag har städmani och alldeles för lite förvaringsutrymmen .. ni känner säkert till problemet... och det bildas på tok för mycket äckeldamm varje dag i den här lägenheten. Ska städa imorgon igen och då jäklar ska jag bli nöjd.

Mamma och mormor var hit idag och fikade och umgicks med Jennie, det var roligt och trevligt! Visade mormor Wii Fit och hon hängde allt på! Kan inte tro att hon gjort värsta stora hjärtoperationen för typ 5-6 månader sedan.. Okej hon blir slut fort men ändå.
Jen fick en jättesöt liten kisse av gammelmormor och en söt fin Little monster - tröja av mormor.

Sedan har jag gjort köttbullar och vräkt i mig, sett Idol samt tonat håret.. Det försvinner väl snart efter några tvättar men skoj ändå. Känner mig ständigt döful pga utväxten så.

Det har gått något bättre med Jen igår och idag under kvällarna. Hoppas det blir helt bra snart.

Godnatt

Tandläkare

Ibland känns livet så surt, inte allt förstås men mycket som är väldigt viktigt, och man vet fan inte hur man ska göra med något. Som vanligt har det varit en dag där jag inte varit glad eller okej hela dagen. Varför måste det vara såhär? Trots att jag är så jävla positiv med allt jag gör om dagarna och tar tag i allt, i alldeles för mycket dock. Nej, tyvärr är det inte jag som förstör eller drar ner mig själv, då hade jag kunnat lösa det med mitt sötsug på ett gott liv.

Var ju hos tandhygienisten idag då... Fick väl inte alla tre domar jag verkligen trott men en mycket jobbig och dyr dom fick jag tyvärr. Jag kan iallafall börja med den bra saken...
"Det här var de finaste tänderna jag nånsin har sett" sa hon... och oj så glad jag blev. Hon berättade det till och med för en av tandläkarna som kom in senare för att hjälpa till med en sak. Så ja de är helt underbart att få höra förstås!
Dock får jag igen nu för att jag inte gick med på tandreglering då 2002 när de ville dra ut min lilla mjölktand jag har så den bakom kunde ta sig ut RÄTT. Nu växer den som ska ut lite snett och jag valde att de skulle skicka mig till ytterligare koll så får vi se vad priset blir.. Handlar ju om väldigt många tusenlappar. Men jag måste dra ut tanden och få den andra styrd i rätt riktning, annars blir allt katastrof så andra tänder kommer dö annars.
Så det gick väl både bra och dåligt idag... Dock en väldigt trevlig och bra tandhygienist tack och lov.

En till bra nyhet är ju att Milla snart kommer till oss igen, som vi längtar! Löste sig ju även i veckan för mig med en sak då Milla kunde ta Jennie då. Det kändes annars väldigt jobbigt för ett par veckor sen, innan vi bestämde det. Skönt skönt! Hon ska även med på Jennies läkarkontroll (sådan 6-månaderskontroll fast hon nu är 7 mån strax;)) och det känns ju jättebra! Blir dessutom MILLAMAT  för oss snart, wohoooo! Love u sis.

Fortsätta städa då... För det blev inte så mycket gjort idag då eftersom jag letar jobb/pluggar de dagar Marcus är föräldraledig..... Hinner aldrig ifatt med städ och tvätt, får flytta till en tvåa snart.

Tidsfördriv tack ^^

Det blev tacos igårkväll, gott gott. Såg på Idol och nattade lillan i famnen. Det tog inte alls  lång tid igår med nattningen och Jennietårar. Skönt.
Spelade lite Wii. Fast hann bara liten stund på några saker.. bodytestet , tennis och lite bowling. Var längesen jag tränade nu och det fick jag veta minsann. Fast mitt bmi går åt rätt håll iallafall hihi. Åldern på mig blev 23, rätt ok.

Någon som vet om man kan ha kategorier här? Jag skulle vilja ha detta som är mer dagbok och så vill jag blogga om något speciellt också. Fast med samma adress liksom...

Sedan undrar jag om någon/några har några halvroliga/tråkiga bocka-för-listor där man avslöjar vad man gjort osv.. Ja ni vet, sånt tidsfördriv..... Ge mig isåfall.

Inte för att jag har tid för sånt men behöver lite slapptid här och just nu har jag inte så mycket att göra på datorn. Tråk.

Idag är det förresten jävligt synd om mig. Jag ska till tandhygienisten. Började vara skräckslagen i förrgår, om 2,5 h sitter jag i tandläkarstolen... =(


Utmanad

Jag blev utmanad av Bente på hennes blogg http://www.enmammasbekannelser.blogg.se/

1. Vilken mat äter du ofta? -
Thai och köttfärssås o spaghetti

2. När du är på kalas är du den där personen som sitter eller hjälper du till? - Hjälper till oftast

3. Var sitter du helst och bloggar? - Vardagsrummet hemma

4. Köper du ofta Triss? - Nja, inte ofta men det händer

5. Vilken stad eller vilket land har varit ditt bästa semesterminne? -  Mitt paradis är uppe i Norrland, mellan Ramsele och Strömsund kan man säga, där jag varit sen jag låg i mammas mage tills för några år sedan.
Två helt underbara resor jag gjort också är Fuerteventura med vännerna och Turkiet med Marcus, saknar det så otroligt mycket!

6. Vilken TV-kanal tittar du mest på? -
3:an

7. Klädbutik - H&M blir det mest och så till Jennie förstås och då är det mest Kappahl och Lindex.

8. Inredningsbutik -  IKEA, Lagerhouse och så på NÄTET.

9. Godis - Nej tack

10. Stad -
London

11. Dryck -
Vatten

12. Musik -
  Metal i de flesta former men mycket gothisk. OCH Miss Li!! =D Love her.

12. TV-serie -
  Våra bästa år, One tree hill

14. Träning -  Wii Fit

15. Bakverk -
 Chokladkaka och semlor

16. Kaffe -
  Gott! Det blir en del, men är inte beroende.


Jag utmanar Alexandra, Pernilla och Therese

En dag i stan

Imorse vaknade Jen vid halv sju ungefär, gav henne ersättning och blöjbyte i mörkret, i hennes rum ;)
Jo, för att jag önskade så att hon skulle somna om direkt efter eftersom jag sovit så lite och dåligt de senaste dagarna och för att vi sedan skulle till stan och orka med det. Tro dock inte att det fungerade så som jag ville....
Efter några gångers försök med att hon skulle somna om, hon var ju tröttis fortfarande förstås, så tog jag Jennie med napp och snutte och lade henne i Marcus säng och bredvid mig somnade hon nog bums (?) Jag gjorde det iallafall och hon lät inget.. Hon sov dessutom jättelänge sen! Så länge att jag struntade i att ta den bussen vi skulle gjort.
Det var så underbart att få sova! När jag vaknade sov hon fortfarande och jag smet upp och tog en dusch. När jag var klar hade hon vaknat men hon låg och pratade med Max tror jag.. Glad var hon iallafall.

Väl inne i stan hade vi lite tid på oss innan vi skulle vara hos Ann så vi tog en sväng till barnavdelningen på Kappahl och tittade på overaller. Svårt att veta vilken storlek man ska köpa tycker jag... Så vi köpte ingen. Men ett par ursöta ulldojjor blev det!




Senare under dagen gick vi till Sandriz och Theo. Fick smaska av den dundergoda morotskakan från dopet bland annat tihi! Sötisungarna busade en del och åh vad de är söta att titta på =)
Fick ett par jättefina byxor till Jen av dem och så lånar jag ett par bruna mysbrallor och en overall, superbra ju.. Då kan vi vänta lite med att köpa en sådan!
Sandra jag glömde ju ta med den idag, men vi ses väl snart igen hoppas jag! Då kan jag ta den då =)
Jennie blev som vanligt (numera) på kvällen, gnällig, ont och gråter massa... Det började lite senare ikväll dock så det var mycket skratt och skoj innan iallafall.

Bus med Theos skallra
 
Lek i Theos rum och oj vad tåget var spännande!

Gosbebis!!!! Coola kläder har han med
 
Bara jag ska leka med den här! Tycker Jennie...

Håller fast om tåget hårt så ingen tar det! Trots att det skakar...


Tack för idag söta Sandra. Nu ska mamma superthiniz sova.... Godnatt!

Jesus Christ!

   


Jesus Christ Superstar i Linköping

Den 7-9 november är det dags för en konsertversion av JESUS CHRIST SUPERSTAR i Missionskyrkan i Linköping.

VÄLKOMMEN TILL KONSERTERNA!



Om ni vill boka biljetter så går det bra att göra via Lisa Tillings hemsida www.tilling.nu  . Där finns mail och telefon nr. Kom jättegärna, kommer bli så bra så! =)




Fullt upp idag igen då. Så virrig är jag att jag glömmer vilken dag det är då och då. Jaja, det är ju skojiga saker iallafall. Men idag hade jag behövt vara hemma och vila. Men se det går inte! Det var ju körrep inför Jesus Christ jag ju ska vara med i.. wohoo! Det gick väl okej, fick ont i halsen igen och hade svårt med noterna ibland (några år sen jag var van..) men där det gick bra gick det jättebra. Har inte lite att öva varje dag den här veckan inför nästa rep. Det är tiden som är problemet. Men nu har jag ju gett mig in i det här och jag tänker fixa det.

Imorgon måste jag åka in till stan och prata av mig lite. Sen ska jag och lillan till Sandriz o Theo, det blir superbra.
Ska fixa lite inför morgondagen nu, sen sova.



I don't know how to love him.
What to do, how to move him.
I've been changed, yes really changed.
In these past few days, when I've seen myself,
I seem like someone else.
I don't know how to take this.
I don't see why he moves me.
He's a man. He's just a man.
And I've had so many men before,
In very many ways,
He's just one more.
Should I bring him down?
Should I scream and shout?
Should I speak of love,
Let my feelings out?
I never thought I'd come to this.
What's it all about?......



Theos doparedag ;)

Vi kom iväg till kyrkan som vi skulle och mådde dessutom helt ok under dagen, nu är det värre med det dock. Men det är ju iallafall en förbättring att må bra ett tag =)

Dopet var jättefint och allt gick prima enligt oss som såg på och firade lillens dopdag. Men vore konstigt om mamma, pappa, barn inte tyckte detsamma ;) De hade gjort så fint så, även de fixat en sådan hälsningsbok till Theodor som minne och oj vad de bakat och fixat! Det var så fint och gott. Eller gjorde Dojjan allt själv?? Hoppas gosungen blev glad för alla fina o bra presenter han fick med.
Av oss fick han en cd-skiva som det står hans namn på och så sjunger de låtar där hans fina namn ingår, och så tyckte vi förstås att han behövde en egen mobiltelefon (liksom Jennie) så han fick det med. Aningen färggladare än våra kanske....
Jennie var superglad och nöjd över att få vara med och dela denna speciella dag med polaren så hon strålade solsken hela dagen, härliga unge. Dessvärre har hennes på-kvällen-ont-i-tänderna-som-inte-finns-problem snarare ökat nu än försvunnit *suck* Det är så jäkla synd om henne. Alltså visst det är inte hela världen men hon har ont och förstår ju antagligen inte varför. Sövde henne i famnen ikväll igen. Lilla hjärtat.

Jen och jag lekte i hennes rum förut, vi har inte gjort det direkt innan eftersom vi mest haft henne i vardagrummet på täcket här på golvet men hon upptäckte sitt babygym som vi inte haft framme på länge och blev MYCKET glad. Sedan upptäckte hon också sin (min gamla) docksäng med dockor i och tänka sig de hade ju hår att dra i! Lycka.
Hon tog tag i sängen från att ligga på mage och försökte dra upp sig till stående. Väldigt stark må jag säga, hjälpte inte till speciellt mycket.
Passade även på att rensa bland kläderna i hennes garderob, då jag faktiskt tänkt delta i en Klädbytardag i slutet av månaden. Ska bli lite skoj.


Jo ALEXANDRA förstår du... En viss Marcus undrar om du är nöjd nu när Theodor är dopad??


Börjar med en bild från igår när Bebis är på väg till doktorn....
Det gick förresten jättebra. Allt såg bra ut med Liten så det är en helt vanlig förkylning som håller i sig länge och det är tydligen vanligt att bebisars ögon rinner vid det. Angående de jobbiga kvällarna beror det mest troligt på tänderna tyckte läkaren.. och ja det är väl det vi misstänkt med.



Theodors dop

Prästen går runt lite med Theo och kom och hälsade på Jennie


Nicke (fadder), Andreas (pappa), Sandra (mammi) Theodor, Malin (fadder) och Herr Präst

Tycker om er sååå.


Martina, Cicci och Tora. Så längesen jag träffade Toris. Var roligt att ses, verkligen..


Paketöppning


Intressant med alla Theos paket.... Eller iallafall snörena.


Hemkommen efter en rolig dag


Lillan


Inte så stor förändring vad gäller mitt tillstånd idag då.. och Jennie är likadan som de senaste 2-3 veckorna - om kvällarna. Hon var frisk några dagar tyckte vi men nu rinner det ur hennes ögon igen och ur näsan. SÅ för att slippa oroa oss tyckte jag att hon behövde en läkarkontroll. Bättre att veta att det inte är nåt och att få nån salva så hon slipper vara arg när det kliar i ögonen. Så lillan ska till doktorn i eftermiddag, det känns bra.
Jennie har sovit i dubbelsängen ett bra tag nu. Det kändes inte bra att komma på att vi vant henne vid det nu när hon inte kommit till ro själv den här senaste tiden. Så igår skulle vi ändra på det hela igen... Hon var likadan som kvällarna innan men fick ändå inte sova i vår säng faktiskt. Men jag lade mig i sängen med henne på mig så hon kom till ro och sov gott, sedan bar jag in henne till sitt rum och det gick då bra.



Imorgon ska vi på dop. Den här söta pojken ska döpas och det tänker jag då inte missa. Punkt.

Theodor


Kolla (efter)bilder

Känslomässigt kaos idag. Besviken. Tårar. Frustration. Mörkret återkom en stund, otäckt. Men nu är det lite bättre.




Efterbilderna då.. Jag vet det syns inte så bra men nu är det rent iallafall.. Skönt. Vet också att det både låter och är helt idiotiskt att städa när man är så dålig som jag varit, det tog också hela dagen med bara ett rum. Slowmotion. Ni som känner mig väl vet att jag mår sämre när det ser ut så som det gjorde här innan så det gav mig massor att ha gjort det även fast det var jättejobbigt.
Nu är rymmarpappan hemma också så nu får han ta hand om Jen inatt om det behövs. Jag ska sova bort det sjuka nu. Om lillan kommer kunna sova och må bra inatt vill säga. För det skär så i mig när hon är så ledsen som hon varit nu ytterligare en kväll. Blir vårdcentralen för hennes del imorgon tror jag. Känns som det är något som inte stämmer.

 
Ni lägger väl märke till den lilla filuren där va?

Varning! För(e)bilder

Ringde vårdcentralen imorse på minuten de öppnade telefonen :P  Men jag måste avvakta. Troligen är det en virusinfektion som kommer gå över av sig själv snart. Hoppas innerligt det går över fort för vi ska på dop på lördag och vill verkligen inte behöva missa det. Då gråter jag. Har verkligen sett fram emot det och varit så glad över att få komma på det dopet. Håll tummen för mig snälla!


Förövrigt blev jag då ensam idag fast jag inte orkar. Det enda jag egentligen kan göra och som hjälper är att försöka sova bort halsontet, men jag har min lilla tjej att ta hand om så det går ju inte när jag är ensam med henne. Men hon gör mig väldigt glad iallafall och nu håller hon i rekvisitan till "Var bor du lilla råtta" så jag ska gå och försöka kraxa fram den där sången så hon blir glad (läs: gladast). Ni kan ju försöka tänka er hur jag sjunger när jag knappt kan prata! Tur ingen hör, och det blir väl bara två sånger om dagen som det varit, för Jennie måste ju få höra lite söta sånger fast mamma är sjuk...


Lägger in några bilder på dagens Jennie-outfits (min sådan är inget att visa idag, tro mig). På de första bilderna är kläderna tyvärr för små men ville prova dem en gång =( Hon fick dem av Cicci när hon var nyfödd och har inte hunnit ha dem. 62 i byxor växte hon ju förbi direkt nämligen. Lång tös...

Den rosa klänningen på de andra bilderna är så bra! Mjukiskläder fast som klänning liksom, ja ni förstår nog!
Marina köpte den till Jennie.


De helt fruktansvärda bilderna under är på hur vårt vardagsrum ser ut när jag varit sjuk =P De är för att jag ska kämpa och få det fint i det idag trots att jag absolut inte orkar (!?) för jag står verkligen inte ut att se det.


  
 

Förebilder, bläää!!!

   


Älskade lilla kan inte sova

Kvällen har varit jobbig. Idol var rätt kul som det brukar vara.. Men kvällen har sen varit precis som den senaste tiden, en liten som inte vill sova men som är så trött att hon mest gnäller. Hon var glad och fick se Idol med oss, satt stilla i pappas knä och tittade mycket engagerat (hon är musikalisk så hon blev väl helt chockad). Pauserna gillade hon dock inte. Hon var också glad, busade och skrattade i köket en stund nyss efter vi tagit upp henne ur sängen igen.
Tror att hon har ont pga -tänderna-som-inte-finns-än-. Vi får se hur det fortsätter. Vill så gärna få in sovrutiner igen.... Är helt slut.

Något bättre i halsen just nu, kvällar brukar det ju vara värst på? Så kanske är det inte halsfluss trots allt, önskar så att få må prima imorgon - har så mycket att göra här hemma. Hemskt ostädat, blä!
Imorgon ska dessutom Marcus till Kristianstad så det blir en mycket längre arbetsdag, jag som är sjuk här hemma med liten.. =/ Känns lite oroligt som jag har mått idag!

Har beställt en hoppgunga till Jennie nu, på blocket faktiskt, den kan hon verkligen behöva med sin energi. Kunde hon bara springa skulle det nog vara full fart här hemma redan nu hihi...


En sjukismamma och en orolig tös som behövde få somna i mammas famn


Minus är fortfarande lite sotis på att han inte är minst längre, så han kom med.


En glad liten i köket. Vet inte vad kameran gjort för färg på hennes hår, så mörkt!


Tydligt trött men om jag somnar kanske jag missar något?


Ska jag hitta på något bus?


Suck! Jag med? Okej ett litet kort kan du väl få ta då!

Så sjuk och säckiga jeans

Då sitter jag vid datorn då... Har ingenting att göra. Det vill säga jag orkar ingenting! Finns massor att göra, verkligen.. *blickar mot röran i hemmet* men jag är så sjuk.

Marcus är pappaledig idag ändå, men vi får se hur det blir imorgon. Nu har jag varit dålig sedan i söndags och jag blir bara värre. Har så sjukt ont i halsen och jag är rätt säker på att det är halsfluss, helvete. Vårdcentralen är stängd här idag, hur typiskt är inte det? De har väl aldrig stängt på en vardag såhär liksom och just när jag tänker gå och är i extremt stort behov av det ja då är det stängt. Jag orkar inte åka in till stan, orkar knappt sitta.
Har legat i sängen ända tills nu, det är så tråkigt. Marcus håller på och fixar ett varmt bad åt mig.
Usch, mår så hemskt dåligt att jag bara vill tjuta och hungrig är jag men inget kan jag äta.

Så nu har jag nog klagat klart.. tror jag ;) Iallafall på det...

Ser iallafall fram mot Idol ikväll, och några inspelade VBÅ. Fast jag hatar nya Belle... Så kass!

Mina svarta byxor och mina jeans, båda nyköpta från hm, är säckiga på mig nu. Det känns inte kul alls, var riktigt förälskad i de plaggen. Köpte dem för bara 3 veckor sedan ca och nu ser de inte alls bra ut på mig. Visst, det är ju skoj att man går ner i vikt hela tiden men jag var inte helt onöjd innan med den biten och som sagt mina byxor! =( Hade jag haft pengar hade jag köpt nya i mindre strlk men så är inte fallet.

Nu ska jag ta ett bad, så skönt det ska bli!

Krya på er alla vännerna som också är sjuka nu. Det var ju kul att vi hade en bra kväll iallafall när vi tydligen blev smittade av nåt skit...


Rocke

Kolla in min o Jennies nya hobby!!! Rocke Spindel! Det ni ;)

http://www.youtube.com/watch?v=lFBrtULy_SQ

Hemifrån en sväng

Hamnade på Palace i helgen, kände att jag verkligen behövde en kväll "själv" med vännerna och göra lite vuxenstuff... och det var jättekul! Var hos Pernilla först och det blev lite drickalekar vilket resultatet blev att vi blev lite konstiga (?) Haha okej, onyktra? Men kul var det! Palace var skoj också.
Sov över hos Johan och tog bussen hem på söndagen sen.. SOM jag saknade mina älsklingar här hemma då!! :)
På kvällen blev jag sjukare och sjukare och nu är jag jääätteförkyld med ont i kroppen. Lillan sover nu så jag ska också krypa ner i sängen.



            

Lilla björn o Ängeln Gabriel

                                                                                           



Veckan har varit rätt stressig, men det har varit bra ändå. Valde dock att skippa Öppna förskolan idag och bara vara hemma.
Har istället tränat två timmar, tvättat några maskiner, fräschat upp mig (bryn, naglar, hårtoning, skrubb och rakning) Nice. Har förstås också gullat, busat, sjungit och pratat med min sötnos och så har vi varit ute och gått lite. Hann precis in så kom störtregnet!

         




I måndags var jag och Jennie iväg till Linköping, där var vi med Anna och så åkte vi tre till sjukhuset för att hälsa på Magnus, han blev glad att se oss så det var ju trevligt - trots omständigheterna. Men han var verkligen på bättringsvägen, skönt det!
Efter det åkte Anna till jobbet och vi hälsade på farmor Britt på caféet och så gick vi på stan. Jennie shoppade ett par nya dojjor, skitsnygga! =) Hon har bra smak den där bruden!

Marcus mormor ligger också på sjukhuset men vi fick inte hälsa på henne, och absolut inte ta med Liten dit innan de visste vad det var exakt. Har nu fått veta att hon mår bättre iallafall, jätteskönt att höra.

         




I tisdags var mamma/mormor här hos oss. Hon, Jennie och jag var på Öppna förskolan ett tag, hämtade den jättefina gipstavlan och busade lite i babypölen. Sedan var min mamma och Jennie ute och gick medan jag gick hem och dammsög lägenheten i fred.

I onsdags var vi på Öppna förskolan igen... Jennie, jag och Marcus. Vi var med på sångstunden och sedan stresskapade vi två gipstavlor med hand- och fotavtryck till. Jennie var jättetrött och ville inte alls vara kvar där utan hon ville hem! Marcus gick hem med henne medan jag gjorde klart tavlorna. Cicci med familj var där med, skoj.

          




På onsdagen på eftermiddagen åkte jag in till Malin och Farre för att träffa dem, se hur de har det och träffa deras lille pojke Gabriel för allra första gången. Så liten, så söt så! Tänk att man glömmer så fort hur små de varit! Kommer inte ihåg att jag hållt en sådan liten förut, och min lilla var ju ännu mindre. Märkligt!
Alltid lika mysigt att vara med Malin och det var helt underbart att få träffa deras son. Han är så fin och go.
Han fick en döskalle-fleecefilt, döskalle-shorts/byxor, en liten pyjamas och en tavla jag gjort till honom. Coola plagg till en cool kille ;)

       




På torsdagen tidigt åkte jag och Jen in till Klocket och gick hem till Bente och Tilde. En till tjej, Hanna, med sin lille pojke, Elton, kom dit och så gick vi till Öppna förskolan i Klocket och sjöng och fikade lite. De följde även med hem till Bente sen, det var trevligt.
På eftermiddagen åt jag och Bente varma mackor och sen gick vi en sväng till hennes mamma innan jag på kvällen sen tog bussen hem igen. Tröttast var jag den här dagen, men en trevlig och bra dag ändå.

               




Nu ska jag verkligen sova! En lång skojig dag imorgon som man ska orka med....
Avslutar med ytterligare ett par bilder. Från Jennies och Marcus busstund i köket förut idag.