Barnmatstolsdynejakt typ?

Idag är hon 14 månader vår lilla Jennie och det känns verkligen att hon utvecklas hela tiden, superkul är det! Diverse bebissaker är sålda för vi har ju ingen bebis längre (ojoj!), matstolen hennes lämnade vi hos Milla för den är bra att ha där och för att vi ändå har planerat att köpa en tripp trapp kopia till henne. Eftersom vi sålt lite av hennes saker, så som gåstol, hoppgunga, bärsele.. så är det inte pengarna som gjort att man fått jaga henne medan hon äter mat (nä, helt så illa är det inte) utan det beror på att vi inte har hittat den stol vi vill ha. Måste ju matcha köksmöblerna med ;)

Nu har vi bestämt oss, så nu gäller det bara att hitta en fin passande dyna till den här stolen som kommer att finnas med i några år. Vill mycket gärna ha hjälp med var man kan finna detta!



Kommentarer
Postat av: MArina

Hej tyckte jag såg er på Skopunkten i går, men vågade inte säga hej om det inte var ni.

Se en egen dyna kanske, gjorde jag! Blev jätte bra, och får det tyg som man verkligen vill ha och kan byta tyg som man vill etc.



Jag hoppas allt är bra. Kramar

2009-04-21 @ 23:50:51
Postat av: Erika

Tack så mycket! det ska verkigen bli SÅ spännande =) ang. tripp trapp stolen, det finns dynor från Polkadot i massor olika färger som är jättefina! Kolla på den här sidan och scrolla ner http://www.barnlycka.se/group.asp?group=216

2009-04-22 @ 22:03:53
URL: http://onechicmama.bogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback