Hey mitt vinterland!


Ja ni, jag kom precis på en rätt tråkig sak. Menar mer att jag inte riktigt tänkt på det innan bara...

När man bor såhär som vi gör nu så är det underbart att gå UT på morgonen, som promenaden fram och tillbaka till förskolan till exempel. Alla årstider känns så egentligen, lite beroende på väder tycker jag, men nu var det just vintern jag tänkte på. Det kommer bli väldigt sorgligt att inte få se detta vinterlandskap som är som en vacker tavla här om morgnarna. Nu när det är som tunt, tunt, härligt vitt över allting som ser ut att försöka täcka gräset och träden. Minusgraderna har börjat komma mer nu, men det är inte snorkallt än utan bara den där litegrann bitande kylan som gör så att man vaknar till ordentligt och att man känner sig fräsch bara av en kvarts promenad. Säger bara rosiga kinder!

Det sorgliga i det hela är ju då att vi kommer få uppleva en sådan extrem skillnad när vi flyttar in till stan, typ mitt i stan dessutom! Från att bo nästan-på-landet! Men det finns väl stall och grönt i närheten där med. Men just den här känslan av frisk luft och vacker natur kommer vara på ett väldigt avstånd mot vad vi är vana vid. Och det kommer väl knappast stå en livs levande häst precis utanför Jennies nästa dagis... ;)

Tågresa...
Jennie åkte tåg för första gången i lördags förmiddag! När vi skulle ta oss till Kisa för att fira gammelmormors 80-årsdag. Det var ju sedan något hon nämnde gång på gång på gång under hela dagen (och även nu efter) :) Det var roligt och spännande tyckte hon, men lite läskigt när ett par tåg svischade förbi oss på perrongen innan vårat tåg kom.


Kommentarer
Postat av: Jessan, Mille & Den lille

hihi vilken söt bild :)

tack, ja det var kul att pyssla lite..tänkte ja skulle blir bättre på det för barnens skull åtminstone!

kram

2009-12-03 @ 12:28:56
Postat av: mamma

vad spännande det kan vara sittande på perrongen väntandes på tåg.

2009-12-03 @ 15:37:54
Postat av: Christina

Fast det är inte långt till Stångån, där är det ju jättefint att gå, och sååå långt är det ju inte att ta sig om man vill ut till landet, fast förstår dig...

2009-12-04 @ 00:10:32
Postat av: Thina

Det är lite svårt att ta sig ut på landet utan körkort faktiskt ;), här är det lätt :)! Men ja stångån är det ju fint att gå vid.

2009-12-07 @ 12:34:32
URL: http://superthiniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback