Ett beslut bort från livet

Det blev ett tragiskt avslut på helgen, och ett tragiskt avslut på en fin människas liv. Fruktansvärt.

För två månader sedan begravdes mormors brors fru efter att ha kämpat i ett par år med sin cancer. Erik var knäckt och mormor har försökt hjälpa honom både innan och efter hans älskades bortgång. Men det var svårt, han hade det svårt efteråt och orkade inget.. åt inget.. och även om han försökte se "tuff" ut på utsdian så led han hemskt inuti. En halvtimma efter vi åkt från mormor igår fick hon beskedet. Beskedet om att Erik tagit sitt liv.
Vi sörjer med honom över att han inte orkade mer, att han mådde så dåligt. Och vi sörjer med mormor som är förtvivlad. En hemskt stor förlust för henne och jag hoppas att hon tar sig igenom detta och håller sig frisk. 

Mamma ringde och berättade för mig idag och jag blev helt stum, sen grät jag och kände ett stort kaos inuti. Hur kunde det vara sant? Kunde man aldrig anat, trots allt.
For in i duschen och drog in till mormor som grät o pratade i telefonen när jag kom. Jag höll om henne och så pratade vi i flera timmar. Jag lider riktigt med henne och är verkligen jätteledsen för det här jag med.

Erik var en underbar person. Snäll, rolig, omtänksam, cool och med ett hjärta av guld. Som klappade så hårt för sin Inga. De gjorde nästan allt tillsammans och älskade varandra högt. För två månader sedan tog cancern Inga från livet, honom, huset o alla nära. Och nu tog den även vår Erik. =(

Vad man minns allt plötsligt! Diskussionerna han o jag hade för några år sedan, hans käcka åsikter och idéer, hans omtanke om sin syster och hans enorma kärlek till sin fru. Och mycket annat, även från när jag var liten.


Kommentarer
Postat av: Carro

Tänker på er..

Många tröstande kramar! <3

2009-10-25 @ 23:40:15
URL: http://linaro.blogg.se/
Postat av: Christina

Usch vad jobbigt... =( kramar

2009-10-26 @ 00:24:32
Postat av: Grimgoth

R.I.P

Kramar om

2009-10-26 @ 11:08:05
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: mamma

ja, det är fruktansvärt. man tror att man ska vakna ur denna mardröm. snart. så synd om lilla mormor..mamma

2009-10-29 @ 18:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback