Millas & Victors lilla mirakel

"Så mina vänner, nu kan jag äntligen tala om att min älskade Milla och hennes Victor ska bli föräldrar någongång i april nästa år! En liten, redan så älskad, plutt växer i Millas mage och hon är redan i vecka 13 nu. Känns hur fantastiskt som helst!"

Detta var några rader ur ett blogginlägg den 15 oktober 2009. Det känns som längesedan fast ändå känns det som att allt har gått så fort! Idag är det 4 dagar kvar till beräknat födelsedatum. Så vi väntar med en enorm spänning på att denna lilla älskade och efterlängtade bebis ska vilja komma ut till dagens ljus och möta livet och oss alla för första gången. Längtar mig tokig tills jag får träffa h*n**. Jag har varit väldigt säker på att det är en flicka sedan första början, ja egentligen längre tid än så. Sedan vi var små har jag trott att vi båda ska bli flickmammor när första bebisen kommer. Så jag gissar fortfarande på en flicka och datumet jag tror att bebis kommer på är den 21 april. Om två dagar alltså. Men vi får väl se det där. Kan ju iallafall hoppas för Millas skull att det inte tar tre veckor till ;)

Hade velat ha en bild på gravida bästisen här men har inte fått någon bild som jag även fått tillåtelse att visa för allmänheten tyvärr :/ För hon är så jättefin i bebismagen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kikar in

2010-04-20 @ 08:39:27
URL: http://mammanemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback