Sol-ute-dag

Funderar på en repris av gårdagens bakgårdsmys, annars blir det nog att ta cykeln och Jennie till stan en sväng. Vet inte vad vi ska göra där i och för sig - då jag ogillar att "fönstershoppa". Men kan ju alltid ta ett besök till farmor Britts jobb på caféet kanske. Ska höra om det är stressigt värre där idag eller om man kan titta in en sväng. Om vi inte kommer på något annat att göra. Måste iallafall bli någon sorts utomhusaktivitet då det är SOL! Undrar seriöst vad alla gör om dagarna när man inte jobbar. Om man inte heller har nån energi till att vara den där vanliga sociala utan har hamnat i tankens värld för ett tag. Hoppas hur som helst att ni har en fin dag!

                                        


Sex and the city 2

Kritikerna har verkligen inte varit snälla mot uppföljaren av filmen Sex and the city, men inte helt oväntat att det skulle bli extravisningar och att fansen skulle vara som tokiga - ändå. Filmen toppar listorna i USA, ska bli interssant att se hur det ser ut på den svenska listan nu när helgen gått med premiär och ett antal visningar. 

                                            

Jag tittade på premiären av S.A.T.C 2 med några tjejer i fredags och tyckte filmen var kanonbra! Första filmen var bättre, men också lite annorlunda. Denna började lite för överdrivet men fortsatte hur bra som helst - dock mer skratt och inga tårar blev det - dock hejdlöst mycket rysningar med gåshud över hela min kropp. Kärlek! Så fint!

Hem med taxi till Sara efteråt där vi hade lite knytisplock och dricka. Tur att man inte glömde smaka iallafall... ;) Typiskt mig, jag måste inse att snacks går att äta nångång! :) Hade en toppenkväll.

5 sista bilderna är lånade av Sara, för självklart hade jag med mig min kamera men inte tog knappt några bilder. Precis som vanligt! 

                                        Linn har påbörjat hårfixning men spriten väntade ju...
                                            

                                                                     Två söta Marior :)
                                 

                                                                      Godsakerna...
                                 

                                             Mys! :) Här fattas Maria och Sara på bild.
                                

                                                         Mia och Sara så söta o goa så!
                                

                                                        Partyfolket har kommit igång...
                                

                                          Sara och Anna jämför sina obefintliga gluggar...
                                 

                                                                       Detta är Linn :)
                                

Mitt mammas-dag-kort..

Amen just dä! ;)

Såhär stod det på mitt kort från mamma:

MAMMA. Koppla av på din dag, njut i fulla drag...
...var så lat som du bara kan,
bete dig som om du vore man.  ;)

Helt min erfarenhet men ni killar behöver inte sura för jag har väl insett att alla inte är så ;D


Mors Dag

                       

Här är min söta lilla mamma och henne tänker jag extra mycket på IDAG eftersom det ju är Mors dag :) Jag skickade ett kort med en lott i, och jag själv fick ett kort med blomstercheck av gulliga mor då hon ville att jag med skulle ha något som mamma :)

Jennie med sin pappa kom in i förmiddags (ja, jag fick även sovmorgon!) till sängen med en fin teckning och kaffe o smörgås på sängen. Blev VÄLDIGT förvånad! "Mamma!" skrek hon och rusade fram till en, sekunden innan det, hårt sovandes mamma :) För vet ni, inatt har jag SOVIT dessutom och det var helt otroligt skönt! Jag tog inte ens sömntabletten som jag tänkt. Fantastiskt. Även om jag inser att jag behöver mer än en natts ordentlig sömn efter den senaste tidens sömnproblem. Småsjuk igen dessutom, men så pass att jag är helt utmattad. En vecka var jag frisk ;) Hoppas ni andra mår bättre, verkar vara lite si och så med många nu.


Trots leder till mognad och utveckling

Man sätter på musik. Ser hur hon blir i en annan stämning. Hon far upp på golvet och börjar dansa. Hon rör sig på ett fint sätt till lugn musik och dansar livligt till mer up-tempo. Åh, om det ändå fanns något med rörelse/dans för barn+föräldrar när hon är så här ung. Men vi får nog vänta lite till tyvärr. 1-2 år till kanske. Och fortsätta dansa här hemma under tiden förstås. Min fina flicka, hon är så duktig.

Min kära lilla tös har nyligen kommit ur en riktigt lång och jävlig trotsperiod, helt plötsligt fick jag tillbaka min supergoa unge som kryper upp i min famn och säger att hon "älskar mamma". Den där söta lilla tjejen som skrattar runt, leker med hela sin fantasi, hoppar och far i en väldig fart, vill vara med på allt och lära sig en massa nya saker. Visst har Jennie ett kraftigt temperament här hemma och genom att läsa bitar ur en jättebra bok har jag fått en inblick i hur normalt detta är och även mina känslor vid de värsta utbrotten i all min egen trötthet. Jag vill tipsa om den, för mig var det verkligen som ATT LÄSA OM JENNIE med stor förvåning. Boken gjorde det hela väldigt mycket lättare att hantera sedan - bara av vetskapen att det är så normalt och hör till. Även om man hört det innan. Vi föräldrar verkar ju ha så sjukt svårt att prata om detta "förbjudna" men högst normala ämne så läs iallafall boken tycker jag! Den är bra skriven och står i åldersrelaterade avsnitt vilket ju är skönt så att man slipper ta in allt på en gång. För man trotsar ju faktiskt hela livet...

"Där kriker hon, hon jätteARG. Få'nte göra de" säger Jennie här som tittar på bilden på boken här i mitt knä ;)

Boken heter Trotsboken och är skriven av Kristina Hofsten och Malin Alfvén. Jag rekommenderar alla att läsa denna, även de som inte tycker de haft några som helst "problem" hittills =)


                                               


Yesterday...

                                       

Mums! Ikeamat lockar mig faktiskt ibland. Gillar verkligen deras köttbulletallrikar med typ 100 bullar på varje, men självklart missade jag ju att ha med laktos-tabletterna så det blev något annat. det jag alltid åt där förr med min morfar och sedan med Milla. GRAVAD LAX. Och ni som känner mig vet ju hur förälskad jag är i gravlax! :) Så det var alltså inte helt fel det heller då ;)

Jennie var nöjd med grodtallriken och av lekstunden på Ikea igår (ja tills hon inte fick leka mer då...) och själv hittade jag alla småsaker jag skulle inhandla inför morgondagens girls night. Typ glansiga strumpbyxor, hårtoning, peeling-duschkräm o skrubb, vin, chips m.m. Längtar jag nåt!

                                        


Helt fel dag

Trött, trött, trött efter en sömnlös natt. Jag kunde helt enkelt inte somna och allt var fel. Lakanet var fel och rummet för varmt, täckena ivägen och tillslut var jag för irriterad på att inte kunna somna så då kunde jag väl inte somna därför. Gissar jag. Dumma sömnlösa natt har gjort mig totalt energitom och det är verkligen fel dag saker strular sig på. Men sån't är livet och det är sällan hela-livet att saker krånglar så det är bara att försöka ta tag i dagen och framförallt ta tag i sig själv!

Borde städa och få bort allt helvetesdamm som genom att finnas till gör mig ännu mer irriterad :) Sedan ska jag försöka hitta lite inspiration till outfit på fredag. Det blir "man får ta det man har" så det är bara att börja fundera liksom! Ska bli grymt kul faktiskt, även om det slutar med en svart sopsäck över sig och gummisnoddar till armband. Skämt å sido.. Det löser sig!

Tråkig dag, energi tack!Yes, nu är rekordet mitt!

                       

Så glad jag blev efter några dygns spelande av SHISEN! Jag flög upp från stolen och jublade, skrek och Jennie blev jätteglad med av mitt lyckoutbrott men trodde nog att jag blivit helt galen. Det som hade hänt var att jag SLAGIT REKORDET, ÄNTLIGEN! Yes! Jag leder och kan utan större oro koppla av ett tag. Eftersom det inte heller var med bara ett par sekunder. Glad, glad, glad ;DEn liten tjej till är född!

Mycket bebisar i omlopp nu. Tror att folk hade lite tråkigt förra sommaren...

Älsklingsbebisen på Åland mår bra och ser preciiis ut som sin mor som liten. Och Milla mår något bättre nu efter det som hände vid förlossningen... hon bröt ju svanskotan hjärtat mitt, och jag ryser djupt inuti när jag tänker på själva den grejen. Vilket jag ju gör några hundra gånger varje dag då jag alltid undrar om det blivit något bättre... Hon kan dock inte sitta ännu och vill gärna att vi som kan det ska tänka på hur skönt det är!

Min gamla vän Anders och hans Jannike har fått en liten tjej idag med, vid det vackra namnet Erika och med vikt 4165 g och längd 48 cm. Ett väldigt stort grattis till dem och till goa storebrodern Fhilip! Grattis! Längtar efter att få se pyret!Blivande fotograf?

Hämtade upp Ida från sin filt o tidning igår på bakgården för att förflytta oss till gräset vid lekparken istället, där fortsatte vi njuta av solen och förstås leka. Lite tröttbabbel och kaffe, härligt att träffa den tjejen. Hon är så go så! Ida lärde Jennie att fotografera och här kommer resultatet. Inte så illa för att vara typ första gången, eller hur?! :)                                          

                                           
                                           
                                           
                                           
                                           

Härlig utevistelse...

En 2,5 timmars utevistelse i lekparken var härlig, eftersom solen känns som sommarsol nu. Som man längtat till detta! Det var en mycket envis dam som inte ville gå hem sedan när mamma tyckte det var dags... Hör nu att hon, trots tröttheten förstås, har lämnat sin säng och därmed försöker skippa en välbehövlig middagslur. Men snart är det alldeles för sent för den... Hoppas ni alla har en bra dag!

                                      
                                       
                                       
                                      


En helt ny värld!

Jag hade ju mina teorier (yttrade mig helhjärtat på hela världens fantastiska Facebook) om det där med näsduksförsäljning genom att knacka dörr, det skulle nog kunna ge lite i vinst. Dessutom lär man ju känna så många människor! Bra eller dåligt, det vet man aldrig. Någon vansinnigt galen person tyckte att jag skulle gå runt och prata med folk när jag är såhär förkyld som jag varit så att de liksom blir smittade med dessa snorbakterier, och sedan återkomma till dessa stackare dagarna senare. Inte okej, inte okej.

Hur som helst så vill jag nog kalla mig KRY nu. Har inte snorat på ett par timmar så till och med det verkar ju lämna min kropp, härligt! Det är banne mig inget kul att få ut mängder av läskiga slemmigheter ur nosen :) Mjauu.

Har duschat så hett att jag även kände att jag måste yttra mig om min hinkvis-vattendrickning för hela världen. det är viktigt att dela med sig. Naglarna är röda o benen rakade, äntligen. Nu kanske man blir människa igen!


                                    

Många naglar är det...

Helt fantastiskt!

Tog sin lilla tid att lägga ut alla bilderna på detta söta ställe men nu så. Vi var på en plats som är ungefär som Gamla Linköping här i stan för er som känner till det. Ett jättegulligt ställe med marknad och lekplatser. Det mesta i gammeldags stil. Det jag tänkte visa var detta som följer här med bilder. En plats där barnen verkligen kan få utlopp för sin fantasi och samtidigt få en rolig blick av hur det kunde se ut förr i tiden. Nästan allt var från förr, helt fantastiskt!

Huset bestod av tre delar. Stall med häst, ko, gris och höns. Sedan kom man in till butiksdelen. I luckan kunde barnen leka affär och där fanns glass och tårta bland annat (som Jennie t.ex. matade hästen med ;)) och bakom fanns det bänk med kassaapparat och det fanns grönsaker, ost, bröd och kött m.m. Såg så himla härligt ut allting så man fick god lust att bygga ett sånt här place själv och inreda! Hade man haft en gård så... Sedan kom man till husdelen... Det var ett byggt hus där inne med kök och utanför en liten trädgård med tunnor, trädgårdemöbler, torkställning. Förutom allt detta så fanns leksaker till barnen som hopprep, utklädningskläder, pussel, spel, rockringar m.m. Jennie ÄLSKADE stället, fast det förstår ni säkert! :) Så är ni i Örebro borde ni verkligen åka dit med era barn, eller bara för att titta in med för den delen. Så mysigt så!Lite från Örebro...

Tog inte så många vettiga bilder i helgen men lägger ut några stycken ändå. Har ett gäng från den där underbara grejen för barn dock som jag ska lägga ut senare idag!  :) Trevlig helg hade vi iallafall om än lite jobbigt andra dagen när jag blev så sjuk. Mår bättre idag men fortfarande sjukis. Men snart så! :)

Vi var framme i Örebro vid ca elva-tiden nångång efter att ha kört på tok för långt efter att ha fått väganvisning till "Svampen" (se bild nedan) från fel väg. Inte sjutton kunde vi hitta nån jäkla svamp! ;) Hur som helst, väl framme var vädret underbart fint, lite vind ännu, men ändå rätt varmt. Vi tog hissen upp i det stora svampliknande "vattentornet" och tittade på utsikten ut över Örebro. Härligt är det att vara på hög höjd tycker jag! Jennie fick äntligen träffa Daniela, eller för henne "Ela" som hon pratat om ett tag. Marcus kusin alltså. Det var henne och hennes föräldrar Helena och Christian vi hälsade på i Örebro nu i helgen.

                                                    
                                                    


Hemma hos Christian, Helena och Daniela hade det dukats upp till fest. Verkligen. De hade gjort det jättemysigt! En varsin present efter maten också i form av en strut med godis och tialott! :) Mys!

                                        
                                        

Sedan en vända på stan. Jättemysig stad faktiskt! I övrigt med men jag gillade verkligen shoppingstråket och vattnet, och denna dag sken solen som på en varm sommardag. Njöt!

                                                   
                                       
                                       

Vi åt mongolisk och kinesisk mat på en mysig restaurang. Har aldrig ätit mongolisk mat förut så det var lite kul att få testa sådär. Man tog rå mat på sin tallrik och kall sås, sedan lämnade man tallriken till en kines som hällde över allt på en stor stekplatta innan man fick tillbaka den färdig att äta. Mums var det också! Jennie tyckte nog mest det var roligt att vara iväg och se allt. Busig personal och fiskar i restaurangen, kul kul! Efter restaurangbesöket åkte vi till vårt hotellrum och Jennie var helt till sig! Knäppte en bild på henne på morgonen, vadå helt utslagen! :D

                                                    
                                      Snabbt...

Blev inget Åland o träffa den lilla älskade* Ändrade planer så att den lilla familjen får mysa ett tag endast dem innan jag kommer och våldgästar dem. För snart sker det ändå ;) Saknar dem o längtar. Lika brr dock, eller tur som blev då jag blev jättesjuk där i Örebro. Första dagen var dock jättebra. Så tack Marcus mormor o släkt för den fina vistelsen där. Kommer så småningom bilder från ett jättehärlig grej vi var på med Jennie!

Som sagt, sjuk sjuk sjuk. Dock verkar det gå åt rätt håll nu så jag hoppas att jag snart ska må bättre...

Rock-kväll igen

En toppenbra helg i rockens tema! Slänger ut en del partypics från i lördags bara för att visa den fantastiska stämningen ;) Vi är så familjära på det där stället, som en enda fet familj haha! Ida äger dessutom en bit av mitt hjärta numera. Det kunde man inte tro att vi skulle komma att bli bra vänner med tanke på det komiska sättet vi möttes på :) Men hon är en SÅ go tjej så jag är mycket glad att jag träffat henne! Så himla kul att Johan, Lena och Suss var här innan vi gick med och det var jättekul ute på The Crash's kväll på L'Orient med! Fick tyvärr bara mörka bilder på när vi roade oss med Guitar Hero här hemma. Har annars bilder på sötisarna Ida o Suss när de spelar :) Hoppas på fler gånger snart!

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                             Det var visst inte bara sliskiga shots under kvällen Kim haha!
                                    
                                    
                                    
                                      
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                     
                                    


En speciell gåva

Vilket pådrag det blir efter man skriver ett inlägg efter uppehåll på två dagar, sånt GILLAS :) Grymt mycket, verkligen! Men var är kommentarerna? :)

Sitter och funderar på om "den där perfekta" lilla gåvan finns till en nyfödd och dennes föräldrar. En sån där liten som man älskar redan när den var ett nytillkommet frö i sin bästa väns mage? Har tänkt att ge henne sådant hela livet som jag själv vill o älskar förstås men jag funderar ännu på om det finns något sådär speciellt att ge, har ni något förslag? Jag är i den här fasen när jag är så överlycklig att jag inte kan ta rätt på känslorna typ haha :) Skulle vilja ge henne allt det fina i hela världen om jag kunde, och ta bort allt dumt som finns.

<3 Lillhjärtat. Tänk att hon är här nu!

Jag lever

Eftersom jag inte har ett förbaskat skit (alternativet är tappade skrivfingrar) att berätta för omvärlden om och jag ännu inte ansett mig pigg eller uppåt nog att berätta om allt annat jag brukar prata (skriva) om så bjussar jag istället på den vackraste bild jag har. På mig själv. Vad tycker ni? Jag friserar en del av mitt hår som skulle likna någon sorts lugg. Galet och dumt. Men jag ska göra fler konstiga saker, det kommer det kommer.
En flicka

En liten flicka fick plötsligt bråttom ut till världen när hon kom på att det var dags 16 dagar efter beräknat födelsedatum, självklart var det en flicka! Som jag skrivit förut ett par gånger är det något jag alltid "vetat" skulle komma först... men givetvis kom det lite tänk-om-inte-tankar under senare delen av graviditeten. När den lilla bebisen ville leka med sina nu nyblivna föräldrar och envisades med att inte komma ut blev jag dock väldigt säker på att det var en tjej. Tjejer jävlas bättre än killar, de kan sådant från starten. Min goa tjej kunde det från vecka 5 i magen... Inte illa det inte!

Jag har studsat omkring och fnittrat som ett barn på julaftons morgon idag. Har varit, och är, bland de lyckligaste som finns idag tror jag. Det måste vara så! Det stora jag känner för det här barnet ordnar en glädje som inte går att hejda. Jag sprudlar! Hon är underbar, bland de finaste små bebisarna jag någonsin sett!

Vikten var 3200 g och längden 49 cm. Allt har gått bra och de mår bra alla tre <3 Grattis återigen Milla och Victor!

Det är förresten Mors dag på Åland idag, klart hon väntade in den dagen lillan!

Regn o rusk

                                      

Supercoola dottern min med brillorna! :) Men idag är vädret jättetråkigt så idag blir det inget bus ute i solen minsann! Regn o rusk, usch usch. Inte min grej. Kan tycka att det är mysigt när det regnar, speciellt om man är ute i stugan på landet, men idag hade jag tänkt mig sol och lite sittande på balkongen vår senare. Och jag har dessutom inga regnkläder så att vara ute ändå under dagen är inget alternativ. Måste dock ta cykeln strax till affären för att köpa hårtoning. Har försökt stå ut men nu krisar det, jag känner mig så ful med utväxten! blä!

Vad ska ni göra idag?

Ingen bebis idag heller...

Sitter här o glor med fransarna fulla av färg. Snart dags att tvätta bort och dyka ner under täcket. Inte helt då, det blir att läsa en liten stund innan ögonen faller ihop om jag -och inte ögonen- får bestämma.

Har varit en bra dag men med mycket slit så ryggen känns inget vidare. Får hoppas att natten gör den bättre och inte sämre. Man vet aldrig, det beror sen på hur jag sover. Jäkla rygg man har!

Vid den här tiden trodde vi iallafall att vi skulle ha fått vetskap om ett nytt litet mirakel som har gömt sig i Millas mage i så många månader nu! Men det blev ingen igångsättning som planerat, p.g.a att det var för fullt på bb när de kom dit. Så stackarna fick åka hem igen. Vilken jäkla besvikelse när man såklart gått och varit nervös o allt :/ Det enda positiva nu kan vara att den hinner komma ut utan hjälp på traven och då slipper Milla bli igångsatt som hon ju inte vill egentligen. Men den har inte så lång tid på sig så kom nu bebis om man säger...!

Hoppas ni alla haft en bra dag trots det, iallafall här o på många andra platser, blåsiga vädret. Och hoppas ni får en bra helg! Själv ska jag ha lite party här imorgon och sedan blir det The Crash på L'Orient! =)

Sov gott!

Tryggare kan ingen vara

Jag brukar inte diskutera tro/religion här i bloggen och det är inget jag precis kommer att göra heller eftersom min huvudsakliga tro på människan grundar sig i att alla får tro vad de tror - inget mer med det utan jättebra dock om man över huvud taget HAR en tro tror jag, då det säkerligen kan hjälpa hjärtat sitt många gånger om. Brukar vara ett känsligt ämne detta ;) Men med detta kan jag då även säga att Jennie är inte döpt utan vi beslutade att hon skulle få bestämma detta själv när hon kan det. Och varken jag eller Marcus är med i kyrkan. Han för att han inte tror på Kristendomen eller något annat, och jag för att jag är Wiccan och alltså inte kristen.

Men, det är fint med kyrkor som med många andra stämningsfulla saker och även om jag inte tycker det känns rätt det prästen säger vid ett dop eller att man lovar att älska varandra inför en gud så är det FINT med ceremonier tycker jag. Det här är ju ett superkänsligt ämne alltså, vilket jag heller inte förstår faktiskt :) Men vad tror ni? Tror ni något eller på något? Det är intressant helt klart.

Jag var ju på dop i helgen som var och de hade valt en psalm som jag, trots allt (eller jo jag är döpt från början), blev uppväxt med genom att jag och farmor hade några sånger vi sjöng varje kväll när jag sov hos henne. Jag har alltid sett detta som en "sång" mera och den betyder väldigt mycket för mig då på grund av min älskade farmor. Jag bestämde att denna skulle finnas med på farmors begravning förra året och vara från oss tre barnbarn till henne. Det är liksom VÅR sång. Vilket även innebär att jag kan säga att det inte var helt lätt att höra den igen nu på dopet... För jag grät mer än sjöng den till farmor då förra året, tyvärr. 

                         Den är fin tycker jag, efter min barndom. Tryggare kan ingen vara.

                            

Utflykt bland sipporna

                               
                               

Hetsigaste morgonen av de mest hetsiga som varit de senaste två veckorna om man säger... Det är nämligen så att när Jennie vill något då ska det ske direkt på momangen! Ska man på utflykt som idag och ta med frukost så ska man bara knäppa med fingrarna en gång och sen är frukosten fixad och nerpackad och man har gjort alla morgontillhörigheter som handlar om att bli klar. SÅ. Det var en hemskt jobbig morgon kan jag lova! MEN. Vi kom till slut ut, senare än tänkt, eftersom det blev några utbrott och sammanbrott först ;) Sedan sa vi förlåt till varandra och allt var sådär superbra och supergulligt som det oftast är med Jennie. Vi cyklade iväg med planen riktad mot Valla för att äta frukost där och titta på djuren, samt leka en massa förstås. Men lilla mamman här hade bara tittat ut på solen och inte alls insett hur blåsigt och därför kallt det var ute, och det såg ut att bli regn. Ändrade planen mot en jättegammal mysig lekplats en liten liten bit in i skogen. Det blev bra, trots det kalla och vi blev tvungna att bege oss hemåt efter en timma där med lek och kaffe/juice och äggmackor. När Jennie säger att hon vill åka hem... Då är det blåsigt, hon hatar blåst! ;)

Jennie hittade en lång pinne som hon lekte med, sedan kom en kvinna med hund och hunden sprang fram och snodde pinnen haha :D Den älskade verkligen pinnar sa kvinnan och lossade den och gav den tillbaka till Jennie. Det var rätt kul just i det ögonblicket faktiskt :) Busiga jättesöta hund!

Ni borde berätta...

...om NI har några bra idéer om födelsedagspresenter eller doppresenter nångång! Sådant tas alltid tacksamt emot så att man inte är helt tom i huvudet när det är dags för någon tillställning. Jag älskar att hitta på saker och ofta kommer jag på sådant jag tycker är bra eller roliga saker att ge bort, men ibland är det verkligen riktigt klurigt! Detta fick iallafall AYLA på sin dopdag i söndags. Ett födelsedagståg. Tycker det är en helt fantastiskt skojig sak som kan följa med genom åren. Jennie fick själv ett sådant i julklapp av farmor och farfar, och det var mysigt att tända när hon fyllde 2 år i februari.

Jag köpte tåget till Ayla på http://www.prydnadstorget.se/ , där jag fanns det till bäst pris. 139 kr + ljus 18 kr. Toppenbra!
 
                                       

                                      

Några dagar sedan...

...jag bloggade senast faktiskt och det hör ju verkligen inte till vanligheten ;)

Hänt då?
Inte mycket men har njutit av solen och fixat med diverse. Har haft några bra dagar med fint väder, som de flesta av er andra, och vi har cyklat dessutom :) Svärfar fixade min cykel samt satte på barnsitsen på den och Jennie tycker att det är roligt att åka där bak! Vi var till stan och (äntligen) shoppade en vår-sommar-och-helst-höst-jacka på stan jag o Nenne. Samt ett par ballerina-skor och ett par blöjbadbyxor eftersom jag hoppas att hon ska vilja börja bada... Så kul det skulle vara med att åka till simhallen :D Ska fixa en baddräkt till henne med för alla utomhusbad det lär bli till sommaren :) Det går knappt att få ut lilla Jennie ur klädaffärerna!! Hur ska detta sluta?!                              


Aylas dop

Dop för Eleonora Albertina AYLA idag i Kättilstad Kyrka. Sötisen var glad hela tiden, annat än vad storebror Benjamin (med på bild) var för ett antal år sedan :) hihi. Tänk att han blivit så stor! Mamma Lena är min syssling som flyttat ner hit från Sundsvall för många år sedan. Vi sysslingar med mera hör till varandras uppväxter så det var väldigt skoj att se Victor och Håkan (Lenas bröder) samt Maj-Lis (deras mamma) också som jag inte träffat sedan Benjamins dop resp. farmors begravning. Tänk så alla växer! (utom en själv ;))

Smarrig smörgåstårta och rabarberpaj till fikat blev det. Allt hade gjorts i även laktosfritt vilket gjorde mig enormt glad vill jag lova! Jag som ändå går med ständig uppblåst mage nu... sedan ett par veckor tillbaka. Blir väl ett läkarbesök snart och iallafall en helt annan kost. Klarar inget alls längre, inte ens mjölkprotein! Lyckostar de är som iallafall kan äta låglaktosprodukter! Fast jag vet, inte är det hela världen - det kunde varit så mycket värre.

Nu är det snabbröj och sedan hoppas jag innerligt på en natt med SÖMN. Sov gott!
  Helgen...
Fyra helt PERFEKTA bilder från Valborg och Bacchus-besöket igår. ;)

Mysig Valborg men nästan som en vanlig dag bortsett från finare mat hos svärföräldrarna på kvällen samt elden vid Cupolen OCH kön mot min sockervadd som jag envist stannade kvar i, i nästan en timma. Ja, sockervadden var bara till mig. De andra ville inte ha och Jennie ville inte ens ta i den. Som tur var fick jag när jag väl var framme köpa en vadd av socker till lille Leon också, så då blev det lite mer värt.

Igår firade vi Robbans 25-årsdag och Cammis 27-årsdag genom ett restaurangbesök på älskade stället Bacchus :D Gissa vad jag åt ;)... Jag kan verkligen inte ta något annat när jag är där. Plankstek. Jennie blev supernöjd med en festlig tallrik smarriga pannkakor med sylt, grädde och glass.

Nu ska jag fixa mig klart för sedan ska vi uträtta några saker innan vi far iväg på dopet!