Hösten är här...

                        

Usch för att sommaren är slut! Nu är jag ju en person som egentligen uppskattar allt vackert med alla fyra årstiderna, men jag är också en mycket frusen person. Vilket ju betyder att jag mår som bäst under den korta sommarperioden vi har. Både kroppsligt och själsligt. Men nu är tyvärr sommaren förbi och man får vara glad för det vi haft och börja se fram emot allt det mysiga med den mörkare delen av året. Inte just mörkret och kylan kanske, men det finns ju så mycket runt omkring som faktiskt är både vackert och mysigt. Och så infaller ju finaste högtiden om vintern :) Bilden är från en annan högtid (en av de jag inte bryr mig så mycket om alls), den är från i påskas på mig, Nenne och Daniela. Vi njuter här av det allra första sommarvädret för året!

Godnatt sockertoppar!

Han är tillbaka!

Jag blev väldigt glad nyss måste jag tala om! Fick ett extremt efterlängtat samtal. Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN har Viper kommit hem från deras andra bostad på Västkusten nånstans. Nu är de hemma här i stan igen och han undrade visst var "hans Thina var" när han kom hem haha ;) Så på fredag får jag träffa "min" älskade voffe igen! Kärlek <3


                                     

Min guddotter Nathalie

                                     Du ler så du strålar, din själ lyser klar,
                                     du fångar all ömhet omkring.
                                     Små fötter och fingrar, din hud och din doft,
                                     så underbart skapat allting.
(-Ur "Du älskade barn")


                      
                      
                      
                      
                       
                       

Djuren vi såg var Bamse och Lille Skutt

                                        

Helgen som varit har varit mycket trevlig. I lördags var vi till Kolmården vilket ju var en underbar vistelse, men ack så jobbig..., som det brukar vara :) Jag slocknade på sängen i så gott som strålkastarljus efter bara två minuter sedan jag kommit hem ;) Men som sagt en mycket trevlig dag hos alla djuren!

Jennie hade berättat idag på förskolan om att hon varit i djurparken. Fröken A hade frågat vilka djur hon hade sett, och Nenne svarade "Bamse och Lille Skutt" Hahaha :)

Bland de egentliga djuren vet jag dock att delfinerna var det bästa även för henne, och hon tjatade om dem hela vägen från bilen tills vi kom fram till delfinshowen.


Igår var man till Norrköping en kortis och idag kom Milla med Nathalie hit till oss efter att vi jobbart/varit på förskolan. Tråkigt att Nenne var så trött och gnällig bara (nu sussar hon middagsluren, skönt - den var otroligt välbehövlig).
Bilder på min söta guddotter kommer sen :)


Mitt ljus!

                                         

Ikväll kommer mitt ljus i livet hem igen! Och även om vi tillbringade hela dagen tillsammans igår så saknar jag ju henne idag. Gullunge! <3

Nu har jag lite bråttom kan man säga. Ha en fin dag alla!

Så "gott" som död

Kände plötsligt ett starkt intresse av att blogga igen. Med ett mycket kaosliknande liv sedan månader tillbaka, som mest handlat om överlevnad, så har varken kraft eller lust infunnit sig.
Sedan måste jag väl påstå att det kändes tråkigt när min älskade bebis (min kamera) hastigt gick bort för några månader sedan. Den drunkade i toaletten, vilken död! Olyckor är framme fortare än man hinner blinka när man har huvudet fullt. Jag fotade ju dagligen för att ha lite bilder att slänga ut i inlägg, mycket trevligare så :)
Nu tar jag inga bra bilder längre, men jag räknar förstås med att få råd till en ny kamera så småningom.


                      
                        
                    Hoppas ni kommer tillbaka till mitt place här, tycker det är trevligt med läsare och gärna kommentarer. Men förstår varför er lust sinat om man säger ;)

Har ni haft en fin dag? Hörde att denna helg skulle ha den sista sommarvärmen, så jag hoppas att ni har tagit tillvara på dagen och tar tillvara på morgondagen! Kram från mig.

Nenne 3,5 år idag

                    

Idag blir min älskade vackra dotter 3,5 år gammal. Jag förstår inte var tiden tagit vägen! Hon var ju nyss bebis! :/ Fast det är helt fantastiskt att se henne växa upp som hon gör, språkutvecklingen är nog bland det roligaste med min lite lillvuxna tjej ;) Grattis kära Nenne på halvårsdagen.

Veckorna med henne går så fort!

                         

Nu är det åter söndag och det blir Marcus vecka med vårt älskade lilla hjärtegull. Det känns som vanligt sorgligt och jobbigt. Men jag ska försöka hitta på lite saker :) Och som Jennie säger i ett lite halvvuxet tonfall.."då kommer ju du sakna mig, meeen jag kommer ju en annan dag vet du mamma" :D

Min fina balett-tjej

                       

Jag har en liten pigg och glad balett-tjeja här som dansar omkring i vardagsrummet till en massa barnlåtar :)
Hon är så fin lilla hjärtat mitt <3 Jag ska nog ta tag i nästa garderob (storrensning igång) nu medan lillan är igång och leker så bra för sig själv, sedan får vi se vad resten av dagen har att erbjuda oss.

                       
                      

R.i.p Pyret

Lilla Pyret jag skrev om i senaste inlägget.. hon är död.

Den lilla hamstern vi hade på prov en vecka men valde att inte behålla då Jennie uppvisade symptom på allergi. Den lilla gulliga krabaten som jag pysslade om ett tag, hittades idag död i sin bur.

Vila i frid Pyret lilla <3

                                              


Angående det lilla Pyret...

                                                   

Efter Carolines kommentar så kanske jag behöver berätta att vi inte har kvar Pyret. Hon fick åka tillbaka hem igen efter provveckan. Jag upptäckte att Jennie hostade mer och fick mer hudproblem, och eftersom de här små gnagarna även kan orsaka allergier mot andra djur vågade jag inte riskera något.

Väldigt gullig var (är) hon iallafall och jag kan sakna henne då och då. Lillplutten :)