För stunden som är

Det är verkligen inte lätt när det är svårt kan jag berätta! Men jag är nu frisk iallafall, mitt knä mår bättre än förra veckan (fast jag ska ju på jobbet imorgon igen....) och jag är bara trött efter sviterna från maginfluensan.

Men.. så är det ju ångesten också. Det är ju mer ovanligt numera tack och lov men nu har den fått napp i mig igen. Var nog ett par veckor sedan. Kanske bra om man ser till att veta vad man vill i livet och strävar efter det nångång istället för att bara stå här o trampa och må dåligt!? Jag vet bara inte hur man gör... Tänk att det skulle ju "bli så fasligt jävla lätt att bli vuxen istället för tonårsskiten man levde i". Men svart på vitt: När man är tonåring FINNS iallafall stöd och hjälp om man vill och kan ta emot den. När man är såhäääär vuxen får jag banne mig fixa livet själv! Thats it. And I will. På något sätt. Jag är ju själv förälder nu och min flicka har och kommer få ett fortsatt fint liv. Det är iallafall min huvudsak i livet :)

Förövrigt saknar jag just min lilla tjej så hjärtat nästan brister! Vi har inte setts på 9 dagar! Längsta hittills ifrån henne och det skär så mycket i mig. Imorgon ska jag hämta henne på förskolan, och jag längtar mig fullständigt tokig!

(Rättar: Jo vi har visst setts under dessa 9 dagar men bara när jag var hos Marcus med henne efter förskolan, då han var i Sthlm, så jag verkligen längtar ihjäl mig till imorgon! Och då får hon och jag umgås i 8 dygn! Minus arbetsdagar/förskola förstås... Tänk att man knappt får se sitt barn man skapat p.g.a. alla måsten...)

Maginfluensan tog mig!

Då har man gjort MAGINFLUENSA med, en kraftig sådan vilket även gjort mig uttorkad och sovande i ett dygn nu ungefär. Slutsatsen av detta är att undersöka om jag kan vaccinera mig mot denna panikartade kräksjukdom, samt att vätskeersättningens vidriga smak sedan barndomen visst levde kvar i gömmorna där inne... och ja just det ja! Vitpepparkorn är bara BULLSHIT och inte the shit, om man säger!


                       

I övrigt överlevde jag den själva-valda-timmen (Earth hour) utan energi häromdagen också, hoppas ni med insåg att det faktiskt till och med går ganska bra att vara utan. Eller iallafall kanske tänka sig för vid användningen av det. Det går ju att snåla, både för miljön och plånboken faktiskt. Jag har blivit ganska duktig på det. Släcker lampor där jag inte vistas, stänger av tv:n när jag inte ser ordentligt på den och om kvällarna har jag mest levande ljus. Kanske det sistnämnda främst är för att jag äääälskar ljus ;) Är dock dålig på att stänga av datorn, har den på strömsparläge mest när den inte används.

En bra dag!

Jag har varit halt ett tag, och som ni ju förstås förstår så skriver jag ju med fötterna så därför har det inte kunnat bli några inlägg ens när jag verkligen velat och haft en miljon jätte-mega-stora-saker att berätta för er!
Eller nåt sånt....

Den här dagen började sent, jag har sovit ut! Mycket skönt. Men dagen började väääldigt bra med Milla och Nathalie i datorn... Vi skypar ju jämt men vi har ju vanligtvis skype-telefonerna (som inhandlades samtidigt för just att vi pratade sönder ekonomin annars ;)) till användning för det så det var roligt att känna mer som om vi var i samma rum ett bra tag. Och herregud vad jag saknar dem, och jag saknar mitt andra hem så galet mycket!

Nå, att jag haltar förresten, vilket skit! Vem har råd med detta liksom!? Fick vara hemma torsdag och fredag för jag kunde inte gå mer än med kryckor. Har väl blivit såhär med knät på grund av jobbet så det kändes extra ledsamt när de på jobbet var tvungna att påpeka att det blev extreeemt jobbigt för DEM nu. Ja, ska jag städa på kryckor? Kämpade på som sjutton i onsdags trots detta. Men det är väl så folk är. Önskar bara att man kunde bli mer tackad för allt slit man gör istället och få medkänsla när man trots vilja inte kan.
Antagligen är det vatten i knät igen, hade det för flera år sedan och mindes nu känslan. Får vänta ut det bara, det funkade då trots att det då var mycket mer och hade behövts tömmas. Nu är det inte så svullet som då, så förhoppningsvis slipper jag tömma benet på det där vattnet. Mamma säger att det gör fruktansvärt ont! Preciiiis sånt man vill höra lilla mor ;P

Höll på att åka på magsjuka också men vitpepparkorn verkar vara the shit! Klarade mig rätt så bra faktiskt, tack och lov. För efter min graviditet-med-fyra-månader-sängliggandes-med-kräkattacker-tre-gånger-i-timmen-plus-sjukhusvistelser-med-dropp-av-detta så har jag ju dragit på mig världens kräk-fobi!

Men åter till dagen som är. Utsövd och fixar med tradera-auktioner, så känns allt helt okej faktiskt.

Ha en fin dag alla goa där ute, och se till att få den underbara solen på er utomhus! Jag älskar vårkänslorna! :)

                                        Sis och min älskade fina guddotter Nathalie <3
                         

Vi <3

              

Hon och jag <3 För alltid. Jag saknar att vara där på Åland med dem som jag älskar av hela mitt hjärta!

Bästa vän, syster, för alltid vi. Älskar dig Milla.


Viper!

Hejsan hoppsan igen, det var ett tag sen nu. Slit och skit every day ni vet! 

Nävars.. Inte bara, så illa är det faktiskt inte även om det är bra tufft oftast. Man kan ha kul ändå ibland! I helgen var jag hundvakt och på fredagen efter jobb och förskola var jag och Jennie till simhallen. Tyvärr kunde ingen följa med oss då men vi hade det busigt ändå! Och i söndags måste jag ändå säga att det var en slappdag! Jag städade när jag kom hem från Ryd, men innan var det att sitta, prata och äta gott som gällde. Inte ofta det inte för mig! Jag går mellan 2 och 4 timmar varje dag och jobbar med hela kroppen där emellan i 3-7 timmar! Så motionen är inget jag behöver förbättra i nuläget iallafall ;) Fast det är klart, man vill ju träna o simma också!

Jobb ett par timmar idag bara och sedan har jag varit ute med "min" vackra vovvsing. Han är en flatcoated retriever och heter Viper :) Hur go som helst, och vi blev genast väldigt fästa vid varandra måste jag säga.

Jag kämpar på om dagarna och mår rätt okej nu när jag sovit en del igår och idag. Ska städa lite snabbt här och sedan ta en lång varm dusch. Undrar varför jag varit så extremt frusen de senaste dagarna :S Det är ju inte ens minusgrader ute längre, utan snarare lätt vårväder - helt fantastiskt!