Lift tack!?

Jag saknar den här tösen som är på bilden nedanför!! (Inte Elvira alltså utan den rödhåriga flickan). Grymt mycket! Såg henne senast igår kväll ;) Men det är så det är, oftast. Mest svårt att vara ifrån henne.

Nu verkar det iallafall som att hon är på bättringsvägen! För Jennie blev ju också sjuk på grund av den-där-jäkla-tanten-som-följde-efter-mig-och-smittade-mig-med-flit i världens förkylning - som jag förstås INTE blivit fri från ännu. Förkylningen alltså, tanten skulle jag gladeligen skicka till världens ände!

Jennie låg med hög feber i går natt och det blev lika med INGEN sömn för min del, jag var orolig för att hennes andning var helknäpp och hon grät och skrek på mig hela kvällen. Jag lade mig i hennes alldeles för korta säng (för kort för mig) och försökte blunda lite samtidigt som jag höll om henne hela natten och hade koll på hur hon mådde.

Jobbat; städat två hus idag och ska nu fortsätta hemma om jag bara kan finna energin till det! Men jag måste. Har inte städat sedan innan jag blev sjuk. Sen måste jag fixa med papper med och fundera ut hur faen jag ska ha råd med tågresor när jag äger typ 10 enkronor och har skulder som sjutton i nuläget. Men alla förstår inte hur jag lever nu och jag vill väldigt gärna träffa ett par söta i Norrköping i veckan. Men hur gör man liksom?!
Har tänkt att jag så fort jag har pengar så jag klarar mig, med ett par hundra över att jag ska ta en tripp till Norrpan och hälsa på alla de mina kära <3 Men det måste tyvärr vänta lite till. Viljan finns och tiden skulle jag ordna till. Men pengarna... jag kan inte trolla fram dem.

LIFT MED NÅGON SNÄLL PERSON ÖNSKAS!!! Hör av dig/er om ni ska in till staden något! Norrpan alltså :) Torsdag, fredag eller lördag!


                           

Finbesök som fan!

Förra helgen var en av de bästa vännerna för mig, HOS mig :) Mest lycklig att de kom, Alexandra och sin fina familj. Alexandra, Janne och Theodor. Jag bjöd även in Jennie och Marcus förstås. För jag tyckte att Alexandra borde träffa min snutta med och framförallt att Nenne och Stojjan borde ses igen efter så lång tid. De lekte och busade på :) Lite skillnad mot förr när Stojjis verkligen körde på och Jennie var skitkänslig mot höga ljud och "stojjeri" haha :) Underbara ungar. Och jag bara kände ännu mer hur jävla mycket jag faktiskt saknat saknat saknat! Min älskade vän är ju gravid igen och ska till hösten ha sitt andra barn. Med andra ord, Theodor ska bli storebror, det är stort! :) Underbart!! Tycker SÅ mycket om er!!





Trollbarn!

                                  

Har man inget badkar får man göra sig ett! Tyckte Jennie. Och det spelar väl ingen roll om det är hål i badkaret ;)

Idag har jag inget jobb, så är hemma med skruttan. Men vi ska snart gå till förskolan så hon får vara där ett tag innan musikalen börjar. Japp, idag det är nämligen sommarmusikal på dagisch! Och det ska bli jätteroligt att få se de små sjunga och agera. Jag, pappa Marcus, farmor och farfar med tror jag kommer och tittar på vår trollunge och de andra skruttarna. Hur sött kommer det inte att vara så säg! :)

Jennie ska vara just det, trollbarn. Hade tänkt göra en perfekt utstyrsel men det ville hon inte riktigt ha, hon har precis börjat vilja ha svansen som vi gjorde åt henne häromkvällen. Huvudsaken att hon får känna sig lite som ett trollbarn och ha roligt.

Hoppas ni alla får en fin dag!

Thiniz med den röda mulen

                                    

Man tog en buss eller två till Tornby en dag och ångrade sig djupt på hemfärdens två bussar.

En hostande tant satte sig bredvid mig i busshållplatsen, samma tant satte sig framför mig inne i bussen och lät likadant... Kände mig äcklad! Jag går till nästa buss och tror ni inte tanten går på samma buss som mig! Men gissa var hon sätter sig och fortsätter sprida äckelsmitta? Ja, förstås! BREDVID MIG. Och det enda jag kunde tänka var "jag kommer bli sjuk, jag kommer bli sjuk, jag kommer bli sjuk" Fan också var en annan tanke i och för sig...

Dagen efter hade jag jäkla mycket pollenallergi kunde jag tycka tills den satte sig i bihålorna, i huvudet och i halsen och gav utslag på febertermometern. Ja, på det här sättet blev jag sjuk denna gången ;)

Idag var jag glad över att inte jobba i affär, som frisör, journalist etc. Eftersom jag inte kan prata så folk hör vad jag säger och måste nysa var femte minut och snyta mig var tredje... Men jag fick känna på hur det var att ha feber och städa i 4 timmar, det hade jag glömt hur det var. Blött blev det och andan höll nog preciiis så jag klarade återhämtningen på en buss till förskolan.

Nahe om man skulle krypa ner under det stora fluffiga och sova bort det sjuka, för nu vill jag bli frisk och inte se ut som R. med den röda mulen mer!

Tack för hjälp och sällskap igår och idag <3

Ihop men var för sig...

För att påbörja lite bloggande igen tänkte jag tipsa om senaste filmen jag sett. En väldigt fin och sorglig berättelse av Lasse Hallström och Nicholas Sparks = som även skapat en av de bästa filmer som gjorts ever enligt mig, nämligen The Notebook.

Den här filmen heter Dear John med skådisarna Amanda Seyfried och Channing Tatum.

En slumpartad händelse för John och Savannah samman, men John är yrkessoldat och den stora frågan är om deras kärlek, och förhållande, kan bestå när brev mellan dem är den enda kontakt de har.

          Helt klart en av mina nya favoritfilmer. Och en film som fick många känslor och tankar att bubbla.

                                   

Grattis lilla barn <3

                     

Önskar min lilla guddotter Nathalie ett jättestort grattis på sin 1-årsdag idag den 9 maj! Ett helt år har gått sedan du kom till oss, tiden går fort! Och du har blivit så stor gulle <3 Älskar dig.

Årets betessläpp!

Med en lånad Marcus-kamera togs en del bilder under gårdagens betessläpp! Här kommer äventyret:


En mycket ivrig och förväntasnfull Thiniz på väg för att se sitt första betessläpp!
Vilken stor tillställning!




Vi såg allt från bästa plats och träffade även på Jennies förskolekompis Martin med mamma och pappa. Martin ville hellre titta på Jennie än på kossorna ;)


Lite läskigt skulle det komma att bli, men ack så spännande ändå!


Här startar då ko-äventyret. Själva framdundrandet! Coolt som sjutton!







Sen var det dags för lite KOVISNING, efter att vi köpt grillade hamburgare! Hur fantastisk liten aktivitet!


Och efter vi hade fått gratis mjölk och bulle från Arlas stånd så var det slutligen dags för tjatmomentet "Mamma, jag ska sitta på en häst, en bruuuun häst". Självklart skulle hon ju få det tyckte jag, men trodde aldrig att hon skulle våga göra det på riktigt! Men hon gjorde det faktiskt. Det var gulligt att se Jennie rida ponny för första gången :)




Litegrann... ensam. Igen.

Undrar NÄR jag har känt mig såhär jäkla ensam förut. Det är inte klokt det här, på något sätt! Man man känner så ibland. Tur att jag HAR Jennie, Max och Minus :)

Saknar familj, som var det planerade och det enda rätta.

Det vore så fint att ha mitt barn hos mig :) Hon ger mig glädje. Och jag kan inte ens nöja mig med att vi tillbringade kvällen ihop igår och en stor del av dagen idag. Imorgon kommer hon igen för att vara här en vecka igen <3 Saknar henne alltid, saknar familjelivet. Mest av allt saknar jag Jennie. Min lilla Nenne. Men jag älskar att vi umgåtts lite.. jag, Jennie och Marcus. Och de har haft en bra vecka ihop de två ;:) <3

                                                 

Puss min extramatte!

                                                            Puss på dig gulle!

                           

Här är en av de fina underbara som jag tycker så högt om i livet (och jag tackar för att det är extremt ömsesidigt ;)). Viper! Nästan hemkomna efter en regnig, men skön, promenad. Är väldigt glad att jag har fått lära känna honom. Så mycket kärlek alla våra djur runt omkring oss ger, skulle aldrig leva mitt liv utan djur, speciellt katter för mig, men hemskt gärna en vovve nångång också! Och en flatcoated retriever som denna här vore ju inte helt dumt kanske ;)


Vinter i maj?

                     
                      

Nå, vad tycker vi om detta?? Chocken var inte så liten, vill jag tala om, när jag efter ett par timmar i soffan igår med neddragna persienner tittade ut.... Den 3 maj och SNÖ!?! Nyligen låg folk utanför här i bikini och solade för att försöka påbörja sommarens bränna, och vips så blev det vinter igen! Inte helt okej enligt min smak.

Kallt som sjutton idag med, men det har bara snöat lite en gång som jag utsatts för iallafall. Hemma efter förmiddagsjobb och lagar mat samt tvättar. Ska snart iväg igen, för att ta min älsklingsvovve på en långpromenad. Vinterjacka, halsduk, mössa och vantar hänger med mig...

a new me

Man har unnat sig att SOVA, och man blev faktiskt utvilad som en bonus! Fantastiskt!

Sov bra inatt, men trött som ändå vid uppstigning förstås. Stressad och skulle strax gå utanför dörren till kontoret då de ringde därifrån och berättade att min förmiddagskund hade ställt in idag, och att de inte hade något annat just då till mig. Satte igång högt ljud på mobilen ifall de skulle ringa in mig men det blev aldrig så - så jag fortsatte min skönhetssömn.

Tidiga eftermiddagen sedan var det dock dags för kroppsligt arbete. Och efter jobbet var jag ute på långpromenix med min älsklingsvovve Viper <3 Ett par regnskurar varvat med sol under den promenaden, skyfallet av hagel missade jag förstås inte heller under dagens utevistelse.

Sprang till Brännpunkt och höll tummen krampaktigt hårt medan jag önskade att de skulle ha tid för lilla mig och min slitna kalufs. Och det hade de! Frisör Jessica gav mig mycket hopp utöver ett bra jobb med håret. Hon undrade om jag börjar äta någon ny medicin för några månader sedan ;) Jävla skit sånt där! Men håret kommer repa sig, och med min utväxt till det naturliga håret kommer även mycket tjockare hår tillbaka. Samma gäller all färgning, plattning och graviditet... - håret kommer bli bra igen! Känner mig lite gladare nu. Hon berömde mig som sjutton för att jag tålamodat så länge med utväxten med.
Köpte ett par hårprodukter med, varav en jag velat och behövt ha länge.. Värmeskydd till håret. Toppen! Något ny serie hårvårdsprodukter: Crush. Hoppas det fungerar bra! Även ett hårpuder i samma serie.

Har klippt av en skaplig mängd hår idag... Men det känns jättebra! Jag har alltid haft ganska långt till långt hår men jag vill hellre försöka reparera håret mitt nu så ville få bort en bra bit. Dålig bild kommer här, jag tänkte bara visa hur kort det är nu.

                                 

Thiniz måste ha!

                       

Hur mysig som helst! En jumpsuit från One Piece som jag provade hemma hos Anna. Det var Emmas goa rosa (pluspoäng kan man säga!) mysplagg jag provade och gärna hade tagit med mig hem!

Det var för övrigt en mysig kväll med spel som Sista ordet och Twister, vin och babbel. Under dagen födelsedagsfikade vi där också.

Apropå födelsedag så vill jag förstås passa på att gratulera Robban på sin dag idag! Grattis!

Brunch-kalas i Valla

Idag har jag avnjutit en härlig brunch-buffé på det här vackra stället, Mjellerumsgården, med gott sällskap. Hade aldrig varit där tidigare, det var verkligen hur mysigt som helst där inne! Bildbevis har jag förstås här åt er. Det där vill jag göra om. Efter maten fångade vi upp lite naturbilder till våra ögon innan vi for iväg då det blåste så hemskt kallt. Helt klart mycket glad att jag fick följa med på detta brunch-kalas! Tack snälla :)