Barn och kompani!

Barn & Kompani är namnet på den mässa som är i Cloetta Center nu i helgen.

Var på plats! Det är ett fullspäckat schema av både det ena och det andra, både för barn och vuxna. Föreläsningar och en himla massa buskul för era små troll står på schemat! Kom kom kom :) Och framförallt lämna era leksugna barn till mig och mina kollegor, på Barnvakt 24:7, medan ni lyssnar till spännande talare.

Lördag 15/10 kl 10-17
Söndag 16/10 kl 10-16

Jag ser riktigt mycket fram emot att jobba dessa dagar och hoppas på många fler arbetstillfällen framöver efter detta. Ett nytt företag, en jättebra idé! Och moi är en del av detta nu, som anställd barnskötare.

Hoppas vi ses i helgen, och gärna mer än så :)

                                  


Fantastiskt!

                                                 

                                                Kedjemail är ju så givande menar jag :)Nanna så gott!

                                                


Jag trodde att jag blivit nästan frisk - förutom den rinnande näsan. Men nu ikväll kom plötsligt febern tillbaka, och jag får återigen skylla mig själv som gjort alldeles för mycket än vad jag borde och jobbat på det.

Soffläge med True Talent blev det och det var ett jäkla sjabbel på dem minsann (inspelade avsnitt från veckan)! En riktigt välförtjänt långdusch med i hett vatten. Synd bara att jag frös trots det varma vattnet. Men nu är man skrubbad, rakad osv. Så nu kan en superduperfräsch Thiniz inta kudden och det ska bara bli SÅ fantastiskt skönt :) 

Skulle bara skicka iväg en stor önskan om en god natt till er!

Behöver någon som säger stopp ibland!

Jag tänker. Det gör jag jämt och alldeles för mycket. Jag är en såndär överkänslig person som allting är svart eller vitt för. Allt eller inget. Alltid så. Antingen vägrar jag göra något alls i brist på ork och lust, eller så plötsligt får jag en snilleblixt och då är hela min värld i snurrning. Kan undra om det är något fel på mig ibland, men jag vet ju att jag isåfall inte är ensam om detta fenomen :)

Jag har varit sjuk, riktigt sjuk i två dygn. Och vad gör jag då så fort febern ger med sig av tabletter, så fort jag får lite ork. Jo självklart så sätter jag min värld i snurrning igen. Och sker det ju förstås tusen saker på samma gång. Det är samma gamla visa. Aldrig EN sak i taget utan helst hundra.


Så nu har jag lite energi och borde ligga och vila, iallafall på soffan. För att må okej imorgon och inte bli sämre. Men nej då! Nu är det inredningsidéerna som tagit tag i min kropp och i min själ. Så full fräs mot bättre trivsel här hemma!

Apropå det så bytte jag gardiner nyligen. Älskar de riktigt ROSA, men nu ville jag ha de i samma tyg som kuddarna i soffan... Förändring behövs ibland :)

Ni får ursäkta kvalitén på bilderna, och ett par veckor gamla är de så det ser inte ut sådär i fönstret, men jag ville bara få med gardinerna o kuddarna i inlägget :)

                         
                         

Ur vägen dumma förkylning!

                                               

Sjukhuset ja. Senaste inlägget för ett bra tag sedan. Känns som det skulle vara skönt med en inläggning och någon sorts dunderbehandling av klena mig!

Först var Jennie sjuk, sedan var jag sjuk, sedan jobbade jag massor och sedan pajade min rygg och gissa vad! Nu är jag dunderförkyld! Stannat hemma idag med. Det känns så otroligt fel så det är galet - och jag inser att de på kontoret inte uppskattar mig som anställd där just nu! Men jag är glad på ett sätt att jag gjorde såhär ändå. Hade för det första inte fixat dagen, hade också blivit ännu sämre. Har legat och frusit och svettats om vartannat i sängen hela kvällen igår, natten och så hittills hela dagen nu. Huvudet bankar, halsen bråkar och näsan vill inte att jag ska kunna andas är tydligt! Ryggen känns dock bättre nu, vilket när den var dålig var den huvudsakliga anledningen förut till hemmavistelse.
Sådär nu har jag skrivit lite om min just nu tråkiga och jobbiga vardag. Färdig! ;) Och snart färdigt med tråket och sjuktiden med förhoppningsvis!

Nu när jag har klarat en förflyttning blir det tjockisfilt i soffan med Friggs te. Ingefära och citron. Med en klick honung i för halsen. Där i soffan bosätter jag mig nu för några timmar.