Kommer inte på någon rubrik

                       

Lugn, det är bara jag på bilden! Sådär mycket gillar jag sjukhusmiljö så att säga. Erkänn att jag nästan fick till en Skäringer-min :D.

Var till vårdcentralen igår och släppte lite på min jävligt tunna plånbok men även lite på min oro. Men först om några veckor, efter ytterligare äventyr, kan jag pusta ut om allt går som man tycker att det borde göra. Har dock börjat se saker och ting en aning annorlunda nu efter den här pärsen! Nu kan jag bara hoppas på att detta äventyr är förbi om några veckor. Kommer berätta mer om det här senare.


Idag har man varit på Sagostunden på biblioteket och fått fika i sig. Hemma igen och ska försöka orka greja lite innan jag beger mig mot Smedjegatan. Nenne och Marcus verkar sjuka än. Snuttan var väldigt blek och matt igen såg vi väl på biblioteket. Så de behöver muntras upp nu kan jag känna! Om jag orkar sprida något ljus i tillvaron med min trötthet.

Tjoppwopp! Ha en jättefin lördag!

Imorgon är det äntligen fredag...

...en ofrivillig längtan efter det ofrånkomliga.

Natten till idag bestod av ca 9 timmars bra sömn, exakt vad jag faktiskt behöver för att må bra. Ändå kom jag knappt upp imorse och ändå så önskade jag under min halva arbetsdag att jag hade haft tändstickor med mig som hjälp för att hålla ögonen öppna. Och då har jag ett fysiskt krävande arbete, inget slöjobb, som borde kunnat bidra till mer vakna känslor. Förstår inte hur man blev såhär trött! Kanske är det orosdemonerna som orskar detta. Nåja, jag slocknade direkt vid hemkomst och känner mig lite bättre nu. Nu när det är dags för nattinatti snart igen ;)

Ibland undrar jag verkligen över livet, varför saker och ting sker. Men det kanske behövs för att man ska uppskatta god hälsa och allt runt omkring som man har.

Skulle behöva något att fira väldigt snart, och hoppas av hela min själ att jag faktiskt får det.