Sjuka barn

Måste börja med att skriva att jag är så glad för Malin och Farres skull, deras lille Gabriel är ju här nu och alla mår bra! Som vi har längtat efter den här lille grabben och det ska bli så underbart att få se honom. Tycker så mycket om dem och lillen även fast jag inte träffat honom än. Men jag har ju pratat med honom genom Malins mage och känt hur han buffat där inne =)

Igår var Sandriz och Theodor här, mysigt fast att vi var två trötta mammor och hade ett varsitt förkylt barn. Det är ju så synd om de små när de är sjuka och inte förstår vad det är (?) Vi tänkte iallafall att vi kan ju vara trötta och sjuka ihop då istället för att sitta i varsin lägenhet.

När vi följde dem till bussen sedan väntade vi också på att pappa Marcus med skulle komma med bussen hem från jobbet så vi busade lite på en bänk jag och Jen under tiden. För trots att hon var jättesnorig, hängig och hostig så var hon ju "pigg". Inte direkt vad jag skulle vara om jag var sjuk!
När vi kom hem sen var Jennie jätteledsen för att hon kände sig så sjuk förstås, hela kvällen vaggade vi henne stackars liten. Idag mår hon dock mycket bättre!

Marcus och jag fick lov att skjuta fram vår kväll nu när lillan blev sjuk, men så är det ju. Jennie lilla hjärtat är alltid viktigast så skulle aldrig klara av att vara borta från henne, även att jag vet att hon är i trygga famnar, om hon är sjuk. No no!


Två personer vi känner ligger på sjukhuset i Linköping med lunginflammation (!) Hoppas innerligt att de blir friska snart. Båda två är svaga sedan innan dessutom, men de är i trygga händer så det går bra det här. Men vi tycker otroligt synd om dem för det de måste gå igenom och tankarna är hos dem.

Lägger ut några bilder som ger massa glädje...


Underbara gosiga Theodor!


Sandra och Theo


Jennie vid busshållplatsen för att "vinka" hejdå till Theodor


Bestämd dam eller??


Jennie Gladsson


Sjukisen väntar på pappa utanför Öppna förskolan


Yes! Pappa kom!


Mums, blad! Allt går väl att äta på?


Wooow, jag åker hiss!


Nyaste mössan ;D Förresten, har ni sett att mina ögon börjar bli häxgröna som mammas?
Eller kanske blir de bruna som pappas tillslut?


Kommentarer
Postat av: Christina

ha ha Gudars vilka underbara kort på stumpan! :-D

2008-08-31 @ 22:40:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback