Kalas

Jag har latat mig riktigt idag, fast jag har inte så mycket val pga ryggen.  Har suttit på balkongen i den underbara hettan medan Jen har busat på sin lekfilt precis innan för balkongdörren. Hon gnäller en hel del nu men jag gissar på att hon inte gillar läget med värmen inomhus. Nu har jag lagt henne på vår säng för därinne har vi takfläkt, det gillar hon.
Har inte ätit något än mer än frukost på förmiddagen, är hungrig och vrålsugen på något.. typ thaimat ;) Men det blidde ingen idag. Undrar vad man ska hitta på att äta?

Min kamera hittar jag inte, förstår det inte men den kommer väl fram! Då ska jag lägga ut de utlovade bilderna.

Min blogg kommer bli mycket finare snart, det ska bli roligare att skriva då :)

Har kommit på en ny liten idé till Jennies fest. Det är så kul att man har så många i sin närhet som lillan betyder så mycket för och som ser det som en självklarhet att fira hennes födelse. Det är en liten fröken som ska få mycket kärlek och uppmärksamhet under sitt liv, och det började ju redan när hon var i mammas mage :) 
Åh lilla hjärtat, vårt mirakel. <3

Sedan, eller ja innan förstås, är det min födelsedagsfest och det kommer en del på den festen med förstås hihi. Fast jag gillar inte att fylla 25 egentligen... 23 hade varit lagom att stå still vid för evigt ;)
Men iallafall, det ska bli dunderkul att partaja med mina vänner och så drar vi ju ut till Palace.. SÅ nice!  Om det finns nån/några som vill ut till Palace då den 8 aug så ses vi där tycker jag! Ju fler desto roligare! Men var beredda på att kalasa en hel del tjoo :)

Nu måste jag städa lite. Hejsvejs.

Madonnas nya liv?

Herregud, såg precis bilderna på Madonna. Förskräckligt! Tänk att man själv hållt på så, och inte-tagit-hand-om-sig-själv! Det är äckligt, fult och oattraktivt och jag skulle aldrig någonsin vilja bli så smal igen. Men snygg vill jag bli ;D Så nu ska jag och Anna sätta igång och ta hand om oss lite extra, nyttig mat och bra träning. Ska bli underbart att så småningom få tillbaka min kropp igen, någorlunda som det var iallafall. Saknar "mig själv" liksom.

Nu har Anna åkt till jobbet. Minns inte om jag skrivit att hon bor här nu ett tag (?). Det är så mysigt att ha henne här!
Lillan ligger och pratar på sin lekfilt men börjar bli tröttis så ska gå dit och busa lite innan hon ska sova lite...

Bente, Per och lilla sötisen Tilde var här i torsdags, kul att de kunde komma då istället. Var jättekul att se dem, var så längesen så och de små växer ju så fort!

Ska lägga in några bilder på de små sedan när jag har mer tid och berätta om mina nya shoppingfynd hihi ;D 

Ryggskott

Jaha, då är man där igen med ryggen.. ryggskott igen, rena helvetet med värken och att inte kunna röra sig själv, har varit tvungen att få hjälp upp och ner från sängen och toaletten osv.. Så jäkla trist och jobbigt. Fick försöka ta mig till bilen imorse kring 07 för att få skjuts till Linköping med Jen, så hennes farmor och farfar har tagit hand om henne idag. Har varit så tråkigt att inte kunna göra något och att de varit tvungna att bära lillan till mig så att jag kunnat få gosa lite liksom. Usch och fy hehe men nu är det faktiskt mycket bättre! Antar att det är för att jag är ung och har tränat mycket i mitt liv ändå som gör att det går över fort. Det är ju mest äldre som får ryggskott och då sitter det i längre oftast.
Marcus måste vara hemma ett par dagar nu pga detta och jag får inte bära.

Fick grillad kyckling och "grillstekt" potatis, morötter och lök idag hos svärföräldrarna, så gott SÅ! Sen kom Mattias på besök ett tag innan Marcus kom hem dit efter jobbresan från Jönköping. Han såg oss från vägen att vi satt i trädgården busen! ;)

Annars då..
Planerna i veckan har ju gått i kras pga ryggen. Återigen blir Bente med familj - besöket inställt, så jäkla trist! Saknar dem och vill ju se hur stor Tilde har blivit nu. Men jag kan ju inte hjälpa det här och går inte att göra så mycket åt.
Milla åkte till Spanien idag för en två-veckorsresa och kommer hem strax innan min födelsedag. Troligtvis kommer hon på den dagen och även fixar smörgåstårta.

Jag var på det där samtalet igår och herregud jag kunde aldrig tro att man skulle kunna bli så påverkad igen av det förflutna. Eller ja, det är jag ju tydligen jämt undermedvetet eftersom jag nu måste gå och reda upp alla saker från förr.
Jag blev verkligen ledsen och tårarna kom vid några tillfällen under samtalet och jag blev chockad själv för det är ju egentligen inte så mycket jag går och tänker på idag och är ledsen över. Det kommer upp ibland liksom men känner ju annorlunda idag. Hade förträngt så himla mycket och samtidigt som det är en djup resa att gå igenom igen så kändes det bra att egentligen för första gången ha berättat alla saker som varit för någon som verkligen lyssnade. Hon sa att jag kommer må mycket sämre ett tag nu under detta men förhoppningsvis ska det ju leda till att jag kan gå vidare på ett mer riktigt sett den här gången och inte bara gömma undan det för att ligga därinne i mig och nöta. Har tänkt så mycket efter samtalet och jag känner mig verkligen annorlunda, med blandade känslor.
Det var ju väldigt illa då när jag sökte hjälp fast jag inte ville erkänna det sen, men därför kommer jag behöva gå varje vecka dit nu ett tag. Men det känns bra för jag vill ju att allt blir bra, så bra som går :)
Jag måste lära mig att "ta mer plats" när jag är nedstämd eller mår dåligt på nåt sätt tydligen. Jag är ju öppen och tar mycket plats bland vänner osv för det är jag, men inte när det gäller sakerna jag alltid behövt få ventilera och inte med de jag borde kunna göra så hos mest av allt, mina föräldrar. De har det redan tufft och jag vill inte lasta dem. Sen känner jag inte att jag behöver deras "hjälp" eller något sådant utan jag vill klara mig själv jämt - vilket också är en negativ sak hos mig när det gäller det här tydligen. Jaja.. Det känns bra att försöka ordna upp livet iallafall, jag tycker ju om att leva numera så :)
Efter mötet var jag iallafall heeeelt slut fysiskt också, helt matt i kroppen efter att ändå bara ha skrapat lite på ytan på många saker. Får se hur det går nästa gång.


Massa skoj att lillan idag även vänt sig från mage till rygg! :) och att hon plockat sin första blomma, dock ur Britts kruka utanför dörren när hon bara skulle få kika ;)


Kolla in en sak här... Aldrig sett något liknande!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2936412.ab


Hemkomna från Kisa

Ikväll, rätt sent tyvärr, kom vi hem från Kisa. Vilket oväder det har varit, fy bubblan! Men igår var det okej ett tag och vi har haft det jättebra och jag har vilat en del idag. Igår åt vi kräftor tex och idag jordgubbisar. Nice =)
Imorse vid halv åtta var ju lillan efter lite "käk" ;) superpigg.. Okej den tiden är ju lyx egentligen för så brukar vi ju tyvärr inte ha det annars, men ändå.. vi var så trötta och ingen ville gå upp haha.. vi låg där och lyssnade på Jennie som glatt låg och pratade med några leksaker i sin resesäng bredvid oss. Sen kom jag på nåt.. Vi tog med lillan upp på övervåningen där Britt och Johnny (farmor och farfar) övernattade. "Vi skulle behöva barnvakt" sa vi och de sken ju upp förstås haha.. De har ju velat ha henne ensamma länge och de hade sen en riktigt mysig morgon tillsammans medan jag och Marcus sov kanske ett par timmar till eller något sånt.

Har förberett skötväskan med allt som behövs och fixat lite för imorgon ska jag till psykologen och Britt o Johnny ska se efter Jen, fast där i närheten. Jag är lite nervös faktiskt, det är ju första gången och jag mår ju inte som förut pga medicinen så känns som att det kan vara lite svårt att prata. Men jag har bestämt mig för att jag ska ta mig igenom detta och må bra för min och allas skull, så jag ska dit fast det känns jobbigt nu idag. Skönt att de kunde ta Jennie en stund så att jag kan tänka på det jag behöver oså.



Här kommer några bilder på vår lilla skatt igen :) Bilder som togs i helgen..






Lilla bebis

Åh hemska kväll igår.. Det var väl för att jag skrev att Jen mår bra.. Hon mådde inte bra igårkväll. Jag låg med henne på magen och höll om henne i säkert två timmar då hon sov, grät och gnydde stackars liten. Tempen var låg och jag tyckte det var otäckt så vi ringde sjukvårdsupplysningen. Men ja det sa inte så mycket tyvärr och sen blev hon helt plötsligt mycket bättre så man fick fin kontakt igen.. Hon pratade på och log och gud så glada vi blev.
Men ville inte lägga henne inne i hennes säng så hon sov med mig i dubbelsängen och Marcus fick flytta ut hehe.. Ville kunna ha lite koll lättare.
Idag mår hon bra tack och lov och det blir som planerat en tur till Kisa tills imorgon. Ska snart åka.

Trevlig helg!

Malinbesök och blåbärspaj

Hejsvejs!

Idag har Malin varit här, vi åt blåbärspaj och hade det trevligt. Hon är så fin i sin bebismage hihi.
Hon har velat komma ut ett bra tag men det har inte blivit av riktigt eftersom jag inte orkar något på väldigt länge när jag varit själv hemma med lillan. Men nu mår jag bättre än förut och lillan mår bra och så har Marcus haft tre veckors semester ju så det har varit skönt att fått  vila. Då är det kul att försöka komma igång lite igen! Främst att träffa de nära mer och mer. Alltid så kul att träffa alla! Speciellt eftersom alla tycker så mycket om min lilla Jen också.

Jennies ena öga har det runnit om i ett par dagar.. pratade med Catarina som lät väldigt säker på att det är bindhinneinfektion (tror jag det hette), men det är ingen fara. Kan vara irriterande och så smittar det, så eftersom Jennie gnuggat med handen i ögat och sen gjort likadant i det andra så har nu det också börjat rinna. Det kommer gå över av sig självt men kan vara skönt med droppar men jag ringde vårdcentralen och det var helt fullt där idag, så jag avvaktar eftersom hon inte verkar ha det så jobbigt ändå med det så får vi se hur det ser ut på måndag. Vi ska mest se till att det är rent oså och badda med bomullstuss med ljummet vatten.
Jen som inte varit en bebis som kräkts något alls förut har nu gjort det en del den senaste tiden. Tyckte det började i samband med att vi bytte tillbaka till mjölkersättning från Profylacen men vet inte riktigt, och hon verkar ju gilla den iallafall så den blir det att fortsätta med. Kanske kan testa nestlés ersättning och se om det blir nån skillnad.

Jag ska snart packa ner lite saker för imorgon åker vi till Kisa, till Marcus mormor. Det är ju en del som ska med så fort man ska nånstans numera.. Vet inte vem det kan bero på! ;)

Glöm inte bort kära vänner att festa loss på Palace den 8 augusti!!!!!!!!!!!!! ;D Eftersom Superthiniz firar sin 25 årsdag då så borde ni väl gå ut och parta!! :) hihi.

Nu ska jag ta ett snack med min bebis som sitter och bluddrar här för fullt och är superglad :)


Äter banangröt, mums!




Pratar med Malin och sitter på hennes lilla pojke, han ligger i hennes mage och kommer ut i augusti hihi.




Läser bok =)




Bamsekul med blomman!!




Sitter med Mimzy, första nallevännen som var med på bb, i sängen. Här har Jen en dress på sig som jag hade som liten.




Städdag och traderapaket

Pust och stön... Jaja golven blir ju superrena iallafall och jag får upp flåset lite ;) Jag städar alltså och har precis torkat golven. Halva lägenheten är nästan klar. Det tar sin tid! Sedan måste jag fortsätta med kläderna men gud det är verkligen inte mycket kvar nu, så otroligt skönt!

Sen har jag några tradera-paket att packa och väga inför imorgon då de auktionerna går ut.
Kolla gärna in ibland på min sida där...

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=333438&filtertype=0&sortby=6

...det kommer läggas ut mera men jag måste göra lite i taget eftersom jag inte hinner med så mycket på en gång med en liten bebis att ta hand om. Efter denna omgång kommer mera sommarplagg läggas ut och efter det blir temat goth/rock-kläder.
Man har en del att sälja nu efter att ha rensat ur så mycket! Så himla mycket kläder som inte använts och en del som inte har använts nästan alls! Men jag kan inte ha dem längre tyvärr.

Igår var en sådan där hemsk dag när jag bara försökte få sova hela dagen! Stackars lillan hade inte så kul igår med en så fruktansvärt trött mamma. Men idag har jag haft mera energi och gick upp andra gången vid kl 08. Det var jobbigt men gick okej ändå.

Nähe nu måste jag fortsätta här hemma så att det blir någorlunda klart iallafall nångång idag..

Semestern är slut

Nu tänkte jag ge mig in i bloggandet igen.. Har ju varit en del på en annan sida men nu ska jag skriva här då och då.

Idag har det blivit besök hos Cecilia och barnen och så satt vi ute ett tag, det var så skönt. Till slut var Jennie jättetrött så vi gick hemåt, hon somnade i vagnen och har sovit där en stund nu, men hörde något nyss så hon börjar väl vakna... Så då blir det snart lite banangröt för lillskruttan och snart kommer pappa hem från första dagen på jobbet efter semestern.
Fick nummer till en som har hand om/koll på dagmammorna här ute så ska höra av oss till henne så småningom tänkte jag, om det nu inte blir förskola istället.. vi får se.

Förutom planering av kalas så är det ju mitt evighetsprojekt jag sysslar med just nu. Rensat ur nästan alla mina garderober med kläder, hittills är det 3 sådana svarta sopsäckar jag ska skänka till de som behöver det mer än vad mina garderober gör *muttrar över överfyllda garderober med onödiga kläder* och så tre papperspåsar till min mamma och en stor papperspåse till tigern. Har även en hel del kläder jag ska försöka sälja.

Nu kom karln hem och vi ska grilla korv, enkelt och rätt gott ibland.

Måste till stan nåndag snart. Ett flertal saker jag behöver inhandla men har ju inte råd med allt. Det som står på inköpslistan i dagsläget är:

Skor - pumps eller liknande
Ett par snygga tunikor - minst en av dem ska vara svart förstås
Klänning till Jennie
Bikini
Bh
Kortkjol
Leggings

Måste iallafall shoppa skor, leggins och klänningen denna månad om jag kan hitta det till skapligt pris. Det är så mycket nästa månad! Men inte mycket kvar på kontot nu och mat ska inhandlas också. Det är fattigt att vara mamma.., och för min del ändå numera!

Här är sötisarna Ciccis Alicia och min Jennie. Alicia är född i april och min lillsnutta i februari så inte så stor skillnad.

Angelica, Alicia och Jennie


Min lilla älskling
 

 

 
Tröttast. Efter en dag ute på vift.